walp napisał(a):sebasteusz napisał(a):I ta nasza pisanina może uświadomić użytkowników. Choćby Ciebie
Muszę powiedzieć, że przebojowe wejście. 5 postów na forum i od razu z Misją.
Dzięki.
Zacheusz napisał(a):Poszperałem trochę. Podobno jeśli bankomat oferuje opcję DCC to po pierwsze na bankomacie takim jest info w postaci np. naklejki, a po drugie po włożeniu karty mamy wybór o trybie przewalutowania.
Kate007 napisał(a):Cześć wszystkim!
Za dwa tygodnie po raz pierwszy wybieram się na Chorwację .....
Czy ktoś korzystał z tej karty/banku na Chorwacji?
Janusz Bajcer napisał(a):Kate007 napisał(a):Cześć wszystkim!
Za dwa tygodnie po raz pierwszy wybieram się na Chorwację .....
Czy ktoś korzystał z tej karty/banku na Chorwacji?
Wybierasz się do Chorwacji.
Korzystasz z kart w Chorwacji.
Kate007 napisał(a):Cześć wszystkim!
Za dwa tygodnie po raz pierwszy wybieram się na Chorwację i chciałabym zapytać się jakie są Wasze opinie dotyczące płatności kartą przy koncie Inteligo (PKO BP) - karta visa. Czy ktoś korzystał z tej karty/banku na Chorwacji? Zastanawiam się, czy opłaca mi się wziąć gotówkę, czy korzystać z płatności kartą.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
dodi79 napisał(a):Ja podczas ostatnich wakacji, 2 lata z rzędu, płacę gdzie tylko się da kartą VISA debetowa z konta Inteligo... w tamtym roku po wszelkich przeliczeniach kuna przy płaceniu karta wyszła 0,61 zł...
dodi79 napisał(a):Kate007 napisał(a):Cześć wszystkim!
Za dwa tygodnie po raz pierwszy wybieram się na Chorwację i chciałabym zapytać się jakie są Wasze opinie dotyczące płatności kartą przy koncie Inteligo (PKO BP) - karta visa. Czy ktoś korzystał z tej karty/banku na Chorwacji? Zastanawiam się, czy opłaca mi się wziąć gotówkę, czy korzystać z płatności kartą.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Ja podczas ostatnich wakacji, 2 lata z rzędu, płacę gdzie tylko się da kartą VISA debetowa z konta Inteligo... w tamtym roku po wszelkich przeliczeniach kuna przy płaceniu karta wyszła 0,61 zł...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne