napisał(a) Danuta » 22.05.2004 11:38
piotre napisał(a):w kontorch na chorwacji dostaniecie wiecej pieniążków za naszą zlotówe niż za dolara
Hej Sunny Boy! kiedy już tak siedzimy w tym" malinowym chruściku",to Ci powiem ,że nie za bardzo pasują mi te posty i tematy- rzucane -ot tak.
Co chciał "Piotre" powiedzieć przez swój - nie wiem ?Śmy sobie pogadali o przepisach itd- fajnie bo był z Wami kontakt.Ale rzucanie tych złotych myśli bez poparcia faktami - to chyba niepotrzebne. Wiesz coś co może być przydatne - to powiedz skąd to wiesz- poprzyj to faktami!
Że przepisy stare? coś mi się zdaje ,że Chorwaci są tak zajęci robieniem na nas kasy,że na końcu pomyślą o tym przepisie. Póki co nie właźmy w ich zakurzone archiwa, skoro Oni sami tam nie mają ochoty wleźć. Bo jak tam wlezą ,a wezmą sobie za konsultanta jakiegoś Polaka- mają przesr........
Czuję w kościach,że przy przekraczaniu granicy, nie będą napewno wymagali żadej forsy do okazania! Tylko potwornie zadowolony(jak co roku ) Pan na przejściu- delikatnym ruchem ręki będzie zapraszał"Sljedeći! Sljedeći! (Następny, Następny)!
Kiedy o bzdurach to o bzdurach-a kiedy fakty to fakty!