swider1985 napisał(a):Podaje taki kalkulator opłat Autostrady Chorwackiej wystarczy wpisać punkt A i B gdzie jedziemy ,obliczy cenę
swider1985 napisał(a):Podaje taki kalkulator opłat Autostrady Chorwackiej wystarczy wpisać punkt A i B gdzie jedziemy ,obliczy cenę http://htourist.net/info.php
Anushka napisał(a):Uwaga przy drodze trasą z Krapina do Zagrzebia pokazuje 21 kun i 38,8 km. Trasa ma 52 km i kosztuje 48 kun.
Obawiam się, że ma też nie podniesione ceny bo z Zagrzebia do Sibenika pokazuje mi 147 kun jest to zeszłoroczna cena. W tym roku przejazd kosztuje 169 kun.
Anushka napisał(a):Tylko nie da się tam wybrać odcinka Trakošćan - Zaprešić, pokazuje go, że jest ale nie oblicza ceny za niego.
grzesiek240 napisał(a):Witam potrzebuje radę dzisiaj wróciłem z Chorwacji pierwszy raz jechałem płatnym odcinkiem przez Slowenia zakupiłem winiete i ja nakleilem teraz zauważyłem że jest ledwo widoczna po została naklejona na czarnym górnym pasku moja pytanie jest takie czy teraz mogę dostać za to jakiś mandat czytałem że winieta jest ważna tylko wtedy gdy jest dobrze umieszczona udało się przejechać Slowenie bez problemów nawet koło patrolu Ale się trochę martwię
jacko65 napisał(a):Witam, ponieważ jadę pierwszy raz to proszę o wyrozumiałość i podpowiedź dotyczącą przejazdu i płatności za autostradę w Chorwacji do Zivogoszce. Wjeżdżam przez Gorny Macelji pierwszy odcinek to do Zagrzebia - gdzie płacę, gdzie pobieram kwit? Podobna sytuacja z odcinkiem chyba od Lucko do Zagvozd. Czy wszędzie mogę płacić kartą?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi