wesolymaniek napisał(a):Witaj Kolego WALP. dzieki sliczne za te podpowiedzi , masz racje chyba bo Wrocław - Miedzylesie jest ciezka trasa i trafaiam na płatne czechy
wesolymaniek napisał(a):ale powiedz jak jeszcze mozesz to powiedz w których krajach bede musiał kupic winety?
wesolymaniek napisał(a):moze cos wiesz tez o tej Pula i okolicy warto tam jechac bo jeszcze mam opcje rezygnacji Splendid Resort to sie zwie. a jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i jestem zielony jak trawa na łace hi hi. pozdrawiam
golibroda napisał(a):Albo zjazd wcześniej Sestanovac i mieć za 20 kuna litr piwa na początek. A widoki niezapomniane - polecam !
wesolymaniek napisał(a):Kolego a dlaczego nie wybierałbys tej miejscowosci na pobyt wakacyjny? mamy basen na osrodku jakby co ale moze zdradziszz cos nie tak z ta Pula?
wesolymaniek napisał(a):aha jeszcze mam pytanko gdzie winietki kupujecie?
widzialem ze na stronie PZM sa w niezlych cenach taniej jak na winiety.pl. omijac czeskie autobany czy tylko slowenie????
wesolymaniek napisał(a):aha jeszcze mam pytanko gdzie winietki kupujecie?
widzialem ze na stronie PZM sa w niezlych cenach taniej jak na winiety.pl. omijac czeskie autobany czy tylko slowenie????
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi