polak:) napisał(a):Witam
Niech mi ktos powie jak zdobyć tą naklejke CRO.PL?...
bardzo prosto - poszukaj na forum wątku o naklejkach i tam są namiary na "dystrybutora"
Dla ułatwienia podam, że "dystrybutor" ma nick OPAL
Niech mi ktos powie jak zdobyć tą naklejke CRO.PL?...
Niech mi ktos powie jak zdobyć tą naklejke CRO.PL? Będę bardzo wdziączny.Pozdrawiam
Bany86 napisał(a):Witam wszystkich podróżujących. Mam do was ogromną prośbę. Planuje wyjazd na wakacje do Chorwacji jest to mój pierwszy wyjazd wogóle do chorwacjii i tak daleki. Z tego co się zorientowałem to ładnie jest w regionie Istria. Prosiłbym o wszelkie informacje dotyczące opłat winiety i tak dalej. Wiem że były już poruszane na forum, prosiłbym o dokładne informacje. Z wszelkich informacji dotyczacych przejazdu i pobytu będe bardzo wdzięczny. Mam pytanie czy jazda jednym autkiem samemu jest bardzo ryzykownym posunięciem? Jasze mam prośbe planuje wyjazd na sierpień, czy można jechać w ciemno? W razie czego bede kusił nie o pole namiotowe czy coś ale czy w jakimś domku coś znajde?Prosze o informacje. pozdrawiam
Proszę o konkretne informacje na meila. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. z góry dziękuje. pozdrawiam
szaki17 napisał(a):Witam,Chorwacja od 1.04.2008 podnosi ceny opłat za autostrady o 100%.Chcą dorównać Słowenii czy jaka cholera
misiekiandzia napisał(a):szaki17 napisał(a):Witam,Chorwacja od 1.04.2008 podnosi ceny opłat za autostrady o 100%.Chcą dorównać Słowenii czy jaka cholera
Mam ndzieje ze to tylko prima aprilisowy zart
pzdrd
Dziekan napisał(a):Jakoś nic nie piszą na oficjalnej stronie HAC o podwyżkach....
krzycholu napisał(a):....Pomózcie nie moge znależć ceny winiety 10-cio dniowej w Czechach ....
PrincessNasim napisał(a):No to jeszcze a propos winietek...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi