Gratulacje dla całego podium.
WIELKI SZACUN dla Janusza....że mu się chce.
Dla całej reszty dzięki za zabawę i wytrwałość w typowaniu w "najlepszej lidze świata"
stachan napisał(a):Wysyłka tradycyjnie via paczkomaty
Janusz, czy zbierzesz od laureatów konieczne dane?
Jakub367 napisał(a):Panowie, szanowni Typerzy zobowiązuję się do zakupu jednej nagrody na przyszłą edycję Ligii Typerów.
Nie będzie to pewnie Ferrari ale postanowiłem, że w związku ze zdrową rywalizacją, zaciętą do samego końca (w tej edycji), warto.
Po rozpoczęciu nowej edycji, prześlę ją Panu Januszowi i On uzna za które miejsce ona zostanie przyznana.
Pozdrawiam wszystkich.
luk006 napisał(a):Jakub367 napisał(a):Panowie, szanowni Typerzy zobowiązuję się do zakupu jednej nagrody na przyszłą edycję Ligii Typerów.
Nie będzie to pewnie Ferrari ale postanowiłem, że w związku ze zdrową rywalizacją, zaciętą do samego końca (w tej edycji), warto.
Po rozpoczęciu nowej edycji, prześlę ją Panu Januszowi i On uzna za które miejsce ona zostanie przyznana.
Pozdrawiam wszystkich.
Super! Świetny pomysł. To ja wobec tego dorzucam zestaw gadżetów z logo firmy, w której pracuję, które również prześlę Januszowi.
Jakub367 napisał(a):Panowie, szanowni Typerzy zobowiązuję się do zakupu jednej nagrody na przyszłą edycję Ligii Typerów.
Pozdrawiam wszystkich.
Janusz Bajcer napisał(a):Otrzymane dane do wysłania nagród za sezon 2022/2023 przekazane sponsorowi.
Janusz Bajcer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Otrzymane dane do wysłania nagród za sezon 2022/2023 przekazane sponsorowi.
Czyżby przesyłki z nagrodami nie doszły do paczkomatów...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki