arkona napisał(a):Za to za tydzień, w poniedziałek mecz z 10 kolejki Pogoń - Podbeskidzie.
Janusz Bajcer napisał(a):arkona napisał(a):Za to za tydzień, w poniedziałek mecz z 10 kolejki Pogoń - Podbeskidzie.
Aby było ciekawiej, to w sobotę 7.11. godz. 20:00 awansem mecz Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze z 10 kolejki.
W związku z powyższym i ze zmianą terminów meczów w 9 kolejce, powstała nowa rozpiska.
Proszę typować dwie kolejki, a ci co już typowali jedną, dodają drugą,
Można to zrobić edytując wcześniejszy post lub napisać nowy z typami na 10 kolejkę.
pko-bp-ekstraklasa-2020-2021-typowanie-t46016-5355.html#p2177918
luk006 napisał(a):Chyba zaspałem, zatem dodałem typy bez dwóch pierwszych meczów.
arkona napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Edytowałem wynik meczu z 9 kolejki: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław z 2:1 na 0:0
Śląsk w ostatnich 13 meczach wyjazdowych 11 porażek i 2 zwycięstwa. Ewidentnie grałeś na zmianę trendu.
Janusz Bajcer napisał(a):arkona napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Edytowałem wynik meczu z 9 kolejki: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław z 2:1 na 0:0
Śląsk w ostatnich 13 meczach wyjazdowych 11 porażek i 2 zwycięstwa. Ewidentnie grałeś na zmianę trendu.
Remis 2:2 przez chwilę był, ale się zbył.
Kalendarz kolejek 9, 10 i 11 jest taki, że mecze 10 i 11 kolejki zakończą się wcześniej niż ostatni mecz 9 kolejki.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki