Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PKO BP Ekstraklasa - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
andrzejk1975
Cromaniak
Re: LOTTO Ekstraklasa - Typer- Komentarze !

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 01.04.2019 17:15

Endrju napisał(a):Szopen to miny wczoraj za dobrej nie miał :) Ciekawe ile jeszcze wytrzyma z Ryśkiem. Jedno trzeba przyznać, że tym razem godnie umiał przyjąć porażkę i gratulował Stolarczykowi już przed 90 minutą w jego polu trenerskim.

Szopen z L chyba spodziewa się kopa więc żegna się z ligą

krótko mówiąc jestem Hiszpanem i mogę drużynę na L przejąć może bede miał lepsze wyniki

buhahhaha
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 01.04.2019 17:18

i jestem wolny ale się wstrzeliłem !! ło matko
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.04.2019 19:54

Kiepura napisał(a):
CzechuXX napisał(a):Teraz tylko żeby jeden kudłaty drugiego kudłatego za szybko nie zwolnił.

Chyba jednak szybko poszło.

Zobaczymy jutro.
Bo dzis to wiesz...różne rzeczy można przeczytać. :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 01.04.2019 21:08

anakin napisał(a):
Kiepura napisał(a):
CzechuXX napisał(a):Teraz tylko żeby jeden kudłaty drugiego kudłatego za szybko nie zwolnił.

Chyba jednak szybko poszło.

Zobaczymy jutro.
Bo dzis to wiesz...różne rzeczy można przeczytać. :lol:

Wygląda na to, że to zatrudnienie RSP była prima aprilisem a jego odsunięcie od zespołu jest już całkiem na poważnie.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 01.04.2019 21:15

Niech biorą AN...w końcu jest wolny wraz z całą swoją świtą :)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 02.04.2019 08:21

Największym problemem jest dyletanctwo kudłatego...,ale Mioduskiego.Połączone z arogancją i brakiem pokory...,może sobie tańczyć razem z Rutkowskimi(chociaż oni przynajmniej młodych potrafią wychować i opchnąć za konkretne sumy) bo to co robią jest tragedią.Marnować tyle forsy w głupi sposób i nic trwałego nie zbudować,miotać się i pier... kocopoły
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 02.04.2019 12:05

dario7 napisał(a):Gratulacje.

Czas pychy i zarozumialstwa, jak u Beenhakkera, się skończył.

To napisałem wczoraj rano, a wieczorem się stało...

Jak widać teraz, Wisła miała łatwiej, bo trafiła na Legię która załatwiała swoje sprawy z RSP. Oczywiście trzeba umieć takie sytuacje wykorzystać, i za to były moje gratulacje. "Dzięki" im mamy w W-wie znów rewolucję. Ale lepsze to niż patrzeć na tego zadufanego, aroganckiego i nieomylnego niby trenera.

Znów mamy pożar i zgliszcza. Podobnie jak w Poznaniu. Podobno wolny został Franek S. :lol: O Adamie N. nie wspominam, bo z Poznania do W-wy ponoć się nie przychodzi :lol: ... na szczęście :mrgreen:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 02.04.2019 13:28

dario7 napisał(a):Podobno wolny został Franek S. :lol:

Ojej, z Łęcznej go pogonili :mrgreen: .

dario7 napisał(a):O Adamie N. nie wspominam, bo z Poznania do W-wy ponoć się nie przychodzi :lol: ... na szczęście :mrgreen:

Trenerów takich nie pamiętam, ale kilku piłkarzy by się znalazło, np. Kaspar Hamalainen, Bartosz Bereszyński, Maciej Murawski.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 02.04.2019 15:56

Nefer napisał(a):Trenerów takich nie pamiętam, ale kilku piłkarzy by się znalazło, np. Kaspar Hamalainen, Bartosz Bereszyński, Maciej Murawski.

Za pierwszymi dwoma nikt w Pyrlandii nie płacze...z Murawskim było trochę inaczej...ale było minęło :wink:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 02.04.2019 17:17

ajdadi napisał(a):
Nefer napisał(a):Trenerów takich nie pamiętam, ale kilku piłkarzy by się znalazło, np. Kaspar Hamalainen, Bartosz Bereszyński, Maciej Murawski.

Za pierwszymi dwoma nikt w Pyrlandii nie płacze...z Murawskim było trochę inaczej...ale było minęło :wink:

Myślałem, że Bereszyński był szanowany w Lechu, także ze względu na swego ojca, który też był piłkarzem Kolejorza.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.04.2019 17:18

Hercklekot i simon174 zapomnieli typować i co najmniej dwa mecze 28 kolejki oddali walkowerem. :roll: :roll:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 02.04.2019 17:23

Nefer napisał(a):Myślałem, że Bereszyński był szanowany w Lechu, także ze względu na swego ojca, który też był piłkarzem Kolejorza.

Ojciec tak..."uciekinier" nie.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 02.04.2019 17:56

... moje ''ponoć'' było przytykiem dla poznaniaków :D chodziło o to aby nikomu nie przyszło do głowy aby sprzedać nam tę miernotę.

Jeśli chodzi o Beresia to był to bardzo dobry ruch dla obu stron. Legia go wypromowała i sprzedała, wątpię aby tak samo się rozwinął w Lechu.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 02.04.2019 18:12

Marzycielem być...fajna rzecz...
Co jak co , ale wypromować, a potem za godziwe pieniądze sprzedać młodego zawodnika u nas potrafią.
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 02.04.2019 18:27

ajdadi napisał(a):
Nefer napisał(a):Myślałem, że Bereszyński był szanowany w Lechu, także ze względu na swego ojca, który też był piłkarzem Kolejorza.

Ojciec tak..."uciekinier" nie.

Oj, chyba trochę przesadzacie z tym "uciekinierem"... A Podbrożny to też uciekinier :?:

dario7 napisał(a):moje ''ponoć'' było przytykiem dla poznaniaków :D

W drugą stronę też transfery były, np. Czereszewski najpierw grał w Legii, a później w Lechu. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

PKO BP Ekstraklasa - komentarze & dyskusja - strona 341
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone