razpol napisał(a):Dziękuję za docenienie mojego typu, ale proszę jednak o uznanie go za 1 punkt czyli tak jak się udało dojechać do przerwania. Było o tym wiadomo w zasadzie od tygodnia...
Zbyszko666 napisał(a):Ja również chcę podziękować Orsonowi za przejęcie całej puli i zabawy na typerem. Gratulacje dla 1 - trójki i udział tak wielu osób. Myślę ,że wrócimy znowu. I teraz rodzi się pytanie czy na MŚ rosja 2018 typer jakiś będzie ?
razpol napisał(a): Dziękuję typerom za wspólną zabawę, zobaczę czy będę miał siły uczestniczyć w kolejnym sezonie..
Janusz Bajcer napisał(a):razpol napisał(a):Dziękuję za docenienie mojego typu, ale proszę jednak o uznanie go za 1 punkt czyli tak jak się udało dojechać do przerwania. Było o tym wiadomo w zasadzie od tygodnia...
Jak było wiadomo, to kto pozwolił na ten skandal.
Czyżby wierni kibice ...
Janusz Bajcer napisał(a):razpol napisał(a): Dziękuję typerom za wspólną zabawę, zobaczę czy będę miał siły uczestniczyć w kolejnym sezonie..
Nie zniechęcaj się - pora na lepsze miejsce niż trzecie (2 razy) i tuż za podium.
razpol napisał(a):W ultra skrócie chodzi o rozgoryczenie kibiców/kiboli/czy-jak-kto-woli szeroko pojętym zarządzaniem klubem przez ostatnie lata.
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli w ultra skrócie - rozgoryczeni wierni kibice /kibole Lecha mieli prawo wczoraj przerwać mecz w sposób taki, jak zrobili i nie ponieść za to żadnej konsekwencji.
I takie samo prawo mają rozgoryczeni wierni kibice/kibole innych drużyn.
razpol napisał(a):
W ultra skrócie chodzi o rozgoryczenie kibiców/kiboli/czy-jak-kto-woli szeroko pojętym zarządzaniem klubem przez ostatnie lata.
te kiero napisał(a): gratuluję, że Wam się chce być tak na bieżąco z PL ligą i typować tyle meczów dla samej satysfakcji i zabawy
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli rozumiem, że zdecydowanie odcinasz się od tego co zrobili wierni kibice.
W czwartek ma być ogłoszona kara dla Lecha, oby była bardzo ciężka.
razpol napisał(a):Temat na długą dyskusję więc nie rozwijam dalej.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki