Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PKO BP Ekstraklasa - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: LOTTO Ekstraklasa - Typer- Komentarze !

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2018 11:01

orson napisał(a):Niech będzie. Każdy będzie miał 0 za ten mecz. Szukałem info, bo kiedyś w zakładach bodajże było tak, że jeżeli było zagrane przynajmniej 80 min. meczu i potem został przerwany, bukmacher rozliczał to jak cały mecz. Ale nie mogę teraz tego nigdze znaleźć, więc solidarnie mecz bez punktów.

Walkower zatwierdzony.
Piast - Górnik 0:3
Czyli wszyscy 0 (zero) punktów za ten mecz. :idea:
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 06.03.2018 14:39

Dobra, jak Wy potraficie płakać, i non stop stosować teorie spiskowe, to ja mam obowiązek Wam coś powiedzieć.

Ten znafca piłkarski Węgrzyn zachował się podczas transmisji jak przygłup: histeryzował, wykrzykiwał, stosował psychotechnikę mającą na celu wywarcie na sędziach przyszłych meczów L presji.
Kosowski na Twitterze napisał, że nazwę VAR teraz trzeba zmienić na WAR.
Dziennikarze na stanowiskach komentatorskich dostali od swoich przełożonych polecenie pisać o "mocno kontrowersyjnym karnym"
W studiu pomeczowym także próbowano dolać oliwy do ognia. Tylko Stempniewski miał odwagę powiedzieć prawdę, co widział.
Ale ich wszystkich przebił inteligent Trałka, który powiedział, że w takim meczu i w tej minucie takich karnych się nie ... gwiżdże 8O
Czy to bezstronność komentatorska :?: Czy tak powinni się zachowywać komentatorzy :?: To jest obiektywizm :?: Tak się opisuje rzeczywistość :?: :idea:

Ta psychoza, ma doprowadzić do tego, że w kraju, ludzie pokroju tu piszących, poczują "wiatr fachowości", będą jeszcze bardziej zajadli i bezkompromisowi. Stworzono psychozę strachu dla sędziów, którzy teraz będą sędziować mecze L, będą się długo zastanawiać zanim podejmą decyzję. Cieszę się bardzo, że jest VAR, bo on w jakiś sposób pokaże prawdę. Bez niego byłaby bieda, a wiadomo, że presja środowiska wywiera duży wpływ na człowieka.

Na koniec szacunek dla Bjelicy, który powiedział, że szanuje decyzję sędziego i skoro podyktował karnego to znaczy, że był.
Mało kto po takiej nagonce zdecydowałby się na taką postawę. Zaimponował im bardzo. Widać, że nosi atrybuty męskości.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 06.03.2018 14:45

Janusz Bajcer napisał(a):
orson napisał(a):Niech będzie. Każdy będzie miał 0 za ten mecz. Szukałem info, bo kiedyś w zakładach bodajże było tak, że jeżeli było zagrane przynajmniej 80 min. meczu i potem został przerwany, bukmacher rozliczał to jak cały mecz. Ale nie mogę teraz tego nigdze znaleźć, więc solidarnie mecz bez punktów.

Walkower zatwierdzony.

Dziwnie trochę się z tym czuję. Taka interpretacja stwarza pole do wypaczeń.

dario7 napisał(a):Na koniec szacunek dla Bjelicy, który powiedział, że szanuje decyzję sędziego i skoro podyktował karnego to znaczy, że był.
Mało kto po takiej nagonce zdecydowałby się na taką postawę. Zaimponował im bardzo. Widać, że nosi atrybuty męskości.

Taaa... to chyba nie słyszałeś, co mówił zaraz po meczu w stadionowym studio C+ (podpowiem: mówił zupełnie co innego - taki z niego "prawdziwy mężczyzna").

Bardzo ciekawy i wyważony artykuł w kontekście tego całego rejwachu o karnego: KLIK
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 06.03.2018 15:14

Załamałeś mnie :oops: ... nie słyszałem
... dobrze, że nie dodałem (a chciałem) o jego Bałkańskim charakterze .... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.03.2018 15:44

dario7 napisał(a):Tylko Stempniewski miał odwagę powiedzieć prawdę, co widział.

:lool: :lool: :lool:

dario7 napisał(a):Na koniec szacunek dla Bjelicy, który powiedział, że szanuje decyzję sędziego i skoro podyktował karnego to znaczy, że był.

Rozumiem, że po "wklejce" Marsalaha, już taki męski nie jest? :lool:
Jakże to się wszystko zmienia....... :lol:

Jeszcze powiedział to : Gdybym był kibicem czy trenerem Legii, wstydziłbym się takiego rzutu karnego .
I znów ciężko mi się z człowiekiem nie zgodzić. :papa:
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 06.03.2018 16:23

Omatkobosko skoro racjonalne argumenty nie działają, to może skończmy te naparzanki... Ja w każdym razie odpuszczam, Bartkowi i Darkowi dziękuję za obronę zdrowego rozsądku na tym forum. Ja już się przyzwyczaiłem, że jako kibic Legii nie mogę mieć racji a priori... Ja ograniczam się do typowania - ten wątek opuszczam definitywnie :wink:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 06.03.2018 16:28

Gdybym pretendował do miana znawcy przepisów gry w piłkę nożną (do tego z karierą sędziowską w CV), nie wygłupiałbym się na forum publicznym :)

Raz: http://www.sport.pl/pilka/56,65039,2310 ... ziuje.html

Dwa: http://www.sport.pl/pilka/56,64946,2310 ... arnym.html
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.03.2018 18:46

Jeżeli to było do mnie do luz.
Ale obiecuję, że więcej w temacie polskiej piłki, tudzież Najjaśniejszej, jak również sędziowania w tejże więcej głosu zabierał nie będę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2018 18:53

Marsallah napisał(a):

Walkower zatwierdzony.

W tym przypadku chodzi o punktację w naszej zabawie - typer Lotto Ekstraklasa, a nie o punkty w tabeli LOTTO.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 06.03.2018 22:17

anakin napisał(a):
Tak na marginesie to znam trochę piłkę, zarówno z pozycji piłkarza, jak i sędziego (oczywiście nie na takim poziomie), więc wydaje mi się , że wiem o czym mówię.
Ale może mi się oczywiście wydawać.

:lol: :lol: :lol:
Tak, to statnie zdanie najbardziej odzwierciedla Twoją wiedzę.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.03.2018 22:56

dario7 napisał(a):
anakin napisał(a):
Tak na marginesie to znam trochę piłkę, zarówno z pozycji piłkarza, jak i sędziego (oczywiście nie na takim poziomie), więc wydaje mi się , że wiem o czym mówię.
Ale może mi się oczywiście wydawać.

:lol: :lol: :lol:
Tak, to statnie zdanie najbardziej odzwierciedla Twoją wiedzę.

Widzisz...ja zakładam możliwosć pomyłki .
Wy nie.
Takie jest moje zdanie czy to się wam podoba czy nie.

Pytacie dlaczego ludzie nie lubią tych z W. na przedzie?
Musicie pytać?

To już naprawdę wszystko. :smo: :papa:
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 07.03.2018 07:01

spóźniłem się na typowania a teraz nie mogę bo zblokowany wątek ??
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.03.2018 07:46

andrzejk1975 napisał(a):spóźniłem się na typowania a teraz nie mogę bo zblokowany wątek ??

Typowanie wszystkich meczów 1/8 Ligi Mistrzów zakończyło się wczoraj o 20-tej.

Regulamin zabawy jest na stronie 126 wątku z typowaniem.
No chyba pomyliłeś wątek na pytanie, bo jesteś w TOTTO :oczko_usmiech:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 07.03.2018 08:28

przydałoby się dać rozpiskę do typowania bo juz środa ....
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 07.03.2018 08:57

Marsallah napisał(a):

Walkower zatwierdzony.

W tym przypadku chodzi o punktację w naszej zabawie - typer Lotto Ekstraklasa, a nie o punkty w tabeli LOTTO.

Jasne, rozumiem :) Chciałem po prostu zgłosić swoje zdziwienie takim werdyktem komisji. Ale chodzą słuchy, że Górnik ma spore szanse na pozytywne rozpatrzenie odwołania.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

PKO BP Ekstraklasa - komentarze & dyskusja - strona 292
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone