anakin napisał(a):Drugi raz przekręcili Lecha w W. i drugi raz zrobił to Marciniak!
Nawet jeśli ukochana rękawami oddycha, zawsze znajdzie się ktoś kto poda pomocną dłoń.
Też uważam,że obrońca nie powinien podawać pomocnej dłoni rywalowi
anakin napisał(a):Drugi raz przekręcili Lecha w W. i drugi raz zrobił to Marciniak!
Nawet jeśli ukochana rękawami oddycha, zawsze znajdzie się ktoś kto poda pomocną dłoń.
anakin napisał(a):
- Wiem, że to trudna decyzja i niepopularna, szczególnie w takim meczu i w takiej chwili. Natomiast niestety, ale to jest błąd obrońcy. On w zasadzie nie wie, gdzie ta piłka jest, nie bardzo ma świadomość. Ale to jest jego błąd, że tej świadomości nie ma. Jeśli obrońca wyskakuje z tak nienaturalnie rozłożonymi rękoma, w zasadzie nad głową, to bierze na siebie ryzyko.ozumiem, że piłka przypadkiem trafia w rękę. Ale ten zamysł jest wcześniej, gdy podejmuje ryzyko wyskoczenia z rękami nienaturalnie ułożonymi. I tak to odebrał Szymon Marciniak.
Kabaret.
anakin napisał(a):Z tego co widziałem na żywo to tu żadnej konsultacji nie było.
Janusz Bajcer napisał(a):Byłeś na stadionie
Jak widziałeś na żywo, skoro Ligi nie oglądasz
anakin napisał(a):Napisałem powyżej, że czasem coś oglądam.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki