Janusz Bajcer napisał(a):Po czterech meczach 25 kolejki trzej liderzy - [b]labusm, Pawel2602, sito_zabrze
Chciałbym ale ja to chyba liderem nie jestem...
Chyba przez pierwszy mecz gdzie do prawie ostatniej minuty miałem 3 pkt.
Janusz Bajcer napisał(a):Po czterech meczach 25 kolejki trzej liderzy - [b]labusm, Pawel2602, sito_zabrze
Marsallah napisał(a):ajdadi napisał(a):Hercklekot napisał(a):Jak jeszcze Legia przegra w W-wie to już będzie szczyt. Lotto-Ekstraklasa, tego nie ogarniesz .
Nie przegra...VAR-owa mafia już działa...
Co ty chrzanisz? VAR się akurat wczoraj spisał na piątkę - w obydwu przypadkach sędzia Stefański naprawił początkowo błędne decyzje.
Hercklekot napisał(a):Marsallah napisał(a):ajdadi napisał(a):Hercklekot napisał(a):Jak jeszcze Legia przegra w W-wie to już będzie szczyt. Lotto-Ekstraklasa, tego nie ogarniesz .
Co ty chrzanisz? VAR się akurat wczoraj spisał na piątkę - w obydwu przypadkach sędzia Stefański naprawił początkowo błędne decyzje.
No dokładnie, Marsallah ma 100% racji - zasłużone czerwo dla Antolicia i prawidłowo nieuznana bramka dla Jagi. Niektórym zaślepienie nienawiścią do stołecznej drużyny rozum odbiera (podobnie jak niektórym kibicom Legii obrażającym sędziego, który podjął po korekcie dobre decyzje). W VARze brakuje mi jeszcze możliwości challenge (czyli sprawdzenia 1-2 sytuacji na mecz przez wniosek drużyny).
ajdadi napisał(a):Hercklekot napisał(a):Jak jeszcze Legia przegra w W-wie to już będzie szczyt. Lotto-Ekstraklasa, tego nie ogarniesz .
Hercklekot napisał(a):ajdadi napisał(a):Hercklekot napisał(a):Jak jeszcze Legia przegra w W-wie to już będzie szczyt. Lotto-Ekstraklasa, tego nie ogarniesz .
Co chciałeś osiągnąć tym postem to nie wiem.Na ogół nie wdaję się w takie przekomarzanki, ale to po prostu głupie zdanie było. Jaka mafia??? A z motywacją to mogłem się pomylić, mój błąd. Bez odbioru.
arkona napisał(a):Dziwne, że wczoraj VAR zaliczył bramkę Lechowi pomimo spalonego i żadnych emocji tutaj nie ma.
Hercklekot napisał(a):Dokonałem edycji w wątku z typowaniem
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki