VONPLES napisał(a):,,,ja mam 1 punkt...
Nie pamiętasz jaki typowałeś wynik meczu Arka - Cracovia
VONPLES napisał(a):,,,ja mam 1 punkt...
Janusz Bajcer napisał(a):VONPLES napisał(a):,,,ja mam 1 punkt...
Nie pamiętasz jaki typowałeś wynik meczu Arka - Cracovia
kor_nick napisał(a):straszna cienizna
ta liga jest nie do przewidzenia.
Kiepura napisał(a):Radość kibiców i piłkarzy Lecha po łomocie jaki dziś sprawili swoim przeciwnikom to oczywisty dowód na ich przesiąknięcie kompleksami wobec STOLICY
Na całe szczęście sytuacje wyprostował niezawodny Canal+, gdzie 18 z 20 minut poświęconych meczowi zajęło labidzenie na temat przegranych.
andrzejk1975 napisał(a):Kibice L niestety też przygotowali gorące przywitanie swoim Pupilom
orson napisał(a):Prośba z mojej strony o sprawdzanie swoich punktów po każdej kolejce i zgłaszanie mi na PW lub w tym temacie. Przy podliczaniu łatwo o pomyłkę, zwłaszcza, że jest nas coraz więcej. Dzisiaj Janusz mi zgłosił błąd u BEZERKI w 9 kolejce. Chwała mu za to, bo każdy punkt się liczy
andrzejk1975 napisał(a):Kiepura napisał(a):Radość kibiców i piłkarzy Lecha po łomocie jaki dziś sprawili swoim przeciwnikom to oczywisty dowód na ich przesiąknięcie kompleksami wobec STOLICY
Na całe szczęście sytuacje wyprostował niezawodny Canal+, gdzie 18 z 20 minut poświęconych meczowi zajęło labidzenie na temat przegranych.
Kibice L niestety też przygotowali gorące przywitanie swoim Pupilom
Janusz Bajcer napisał(a):Andrzeju - nie byli kibice.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki