andrzejk1975 napisał(a):nasze typowanie bardziej jest pasjonujące niż liga hehehe
30 kolejka 22 kwietnia.
Wszystkie mecze o 18:00.
Ciekawe czy będą jakieś "cuda w wynikach"
andrzejk1975 napisał(a):nasze typowanie bardziej jest pasjonujące niż liga hehehe
Janusz Bajcer napisał(a):paw_el napisał(a):Zapowiada się fantastyczna walka na sam koniec...
Chodzi o Mistrza Polski ... czy Mistrza Typera
paw_el napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):paw_el napisał(a):Zapowiada się fantastyczna walka na sam koniec...
Chodzi o Mistrza Polski ... czy Mistrza Typera
Mistrza Typera.
Ostatnia kolejka będzie interesująca i będą niespodzianki. Wpisałem swoje typy ale nie wiem czy nie zmienię kilku wyników
VONPLES napisał(a): ....dopóki PZPN, E37 ...nie będą płacić za zdobyty punkt w meczu..nic się nie zmieni
Janusz Bajcer napisał(a):VONPLES napisał(a): ....dopóki PZPN, E37 ...nie będą płacić za zdobyty punkt w meczu..nic się nie zmieni
Jest jakaś liga, gdzie płacą oficjalnie za zdobyte punkty
Zbyszko666 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):VONPLES napisał(a): ....dopóki PZPN, E37 ...nie będą płacić za zdobyty punkt w meczu..nic się nie zmieni
cro.pl - typer
Janusz Bajcer napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):VONPLES napisał(a): ....dopóki PZPN, E37 ...nie będą płacić za zdobyty punkt w meczu..nic się nie zmieni
cro.pl - typer
Kto płaci .. i ile za punkt
Janusz Bajcer napisał(a):rafalosko30 całą kolejkę oddał walkowerem.
rafalisko30 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):rafalosko30 całą kolejkę oddał walkowerem.
Cholera, kompletnie zapomniałem