Marsallah napisał(a):Ja w tym roku na Visie płaciłem w Tommym ok. 10-11 kun za butelkowe plus kaucja. Taniej nie było.
A widzisz, trza było przy Bračiu zostać
Bocian napisał(a):Flacha napisał(a):Wszystkim smakoszom piwka polecam sklep na Ursynowie w Warszawie : http://naursynowie.pl/stacja-piwa.aspx
Parę metrów dalej jest cromaniacka knajpa Papalina.
A tak ogólnie to widzieliście temat wątku?
Flacha napisał(a):Bocian napisał(a):Flacha napisał(a):Wszystkim smakoszom piwka polecam sklep na Ursynowie w Warszawie : http://naursynowie.pl/stacja-piwa.aspx
Parę metrów dalej jest cromaniacka knajpa Papalina.
A tak ogólnie to widzieliście temat wątku?
Papalina jest świetna . Ostatnio jadłem tam mule .
PabloX napisał(a):Marsallah napisał(a):Ja w tym roku na Visie płaciłem w Tommym ok. 10-11 kun za butelkowe plus kaucja. Taniej nie było.
Musiałeś jakoś źle trafić. W Konzumie w Novaliji i Mandre butelkowe Karlovačko jest po 6,29 HRK, Ožujsko 6,49 HRK, Tuborg 7,49 HRK, Staropramen w promocji 6,29 HRK (w każdym przypadku butelka 1,25 HRK).
dids napisał(a):A widzisz, trza było przy Bračiu zostać
termondar napisał(a):
Karlovacko Crno, nie piłem, jak będę za parę dni w Cro to popróbuję
wos71 napisał(a):termondar napisał(a):
Naprawdę polecam.Nie jest słodkie jak niektore polskie ciemniaki.Kupowałem w Studenacu i Konzumie.
Całkiem zapomniałem o Tomislavie.Ciemne piwo prawie jak "porter" o zaw.alk 7.3% i ekstrakcie 17.75.Poczeka sobie w piwnicy na zimowy wieczór.W tamtym roku wypiłem w upalne popołudnie i niezle zaszumiało
termondar napisał(a):wos71 napisał(a):termondar napisał(a):
Naprawdę polecam.Nie jest słodkie jak niektore polskie ciemniaki.Kupowałem w Studenacu i Konzumie.
Całkiem zapomniałem o Tomislavie.Ciemne piwo prawie jak "porter" o zaw.alk 7.3% i ekstrakcie 17.75.Poczeka sobie w piwnicy na zimowy wieczór.W tamtym roku wypiłem w upalne popołudnie i niezle zaszumiało
Tomislava piłem, szczerze mówiąc średnio mi smakował.
Ile procent alkoholu ma Karlovacko Crno
termondar napisał(a):wos71 napisał(a):termondar napisał(a):
Tomislava piłem, szczerze mówiąc średnio mi smakował.
Ile procent alkoholu ma Karlovacko Crno