Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
:D Wystraszyłeś mnie tą ciupaszką, chyba się napiję pszenicznego :D moje zdanie ...... Dobre piwo nie jest złe......... Jak mi braknie tyskiego to i chorwackie będzie smakowało Pozdrav :D :D
Ostatnio edytowano 25.06.2007 16:12 przez Andreas, łącznie edytowano 2 razy
Siostra właśnie wróciła z CRO. i zgadnijcie co mi przywiozła?...............OŻUJSKO!!! oczywiście już zostało skonsumowane ale smaki pozostały a wyjazd już albo dopiero za 11 dni
Tak sobie patrzę na butelkę, która stoi pusta (całkiem przypadkowo przy kompie) - i nie mogę rozebrać co jest ważniejsze: "Żuja je zakon"....."Srce moje kuca za nju...".
Tak naprawdę to "wsio rawno" za dwa dni sprawdzę osobiście
kurde.... a my dopiero za 2 miesiące wyruszamy na podbój Primosten i Ozujsko, Karlowacko......zapijanej orangina......i bedziemy smakowac takich małych kotlecików ( zapomniałam jak to sie nazywało) z tym czerwonym sosikiem ( którego również zapomniałam nazwy).....
no ale juz pewnie moge zacząć odliczac 63 dni....jeszcze mi pozostało
A my dziś o 20 wyruszamy i trochę piwa na pewno do samochodu władujemy ,bo przy rozbijaniu namiotu czymś raczyć się trzeba a tak od razu do sklepu to nie bardzo