Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pisak

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafcikbarum
Podróżnik
pisak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafcikbarum » 07.08.2010 20:14

Witam wszystkich.gdyby ktoś potrzebował wiadomości świeżych na temat wyjazdy i pobytu w pisak to służe pomocą.dziś wróciłem z chorwacji.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 07.08.2010 21:07

Pobyt w Pisaku i wróciłeś z Chorwacji.Co tam słychać w Pisaku ?
rafcikbarum
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafcikbarum » 08.08.2010 08:18

AndrzejJ. napisał(a):Pobyt w Pisaku i wróciłeś z Chorwacji.Co tam słychać w Pisaku ?
No powiem szczerze że pierwszy raz byłem w tej małej mieścinie i jestem mile zaskoczony.super miejsce na wypoczynek,spokój i cisza.nadal jest mały sklepik i pod numerem 1 gość który sprzedaje super rakiję i prosek no i super knajpka nad samą plażą gdzie można zjeść dobrą rybkę.
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 08.08.2010 08:23

AndrzejJ. napisał(a):Pobyt w Pisaku i wróciłeś z Chorwacji.Co tam słychać w Pisaku ?

:D Jak już poprawiasz ,to konsekwentnie: Pisku :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.08.2010 09:38

Jacynty napisał(a):

:D Jak już poprawiasz ,to konsekwentnie: Pisku :D

nie piskaj :wink:
Jesteś w Pisaku,a słychać cię w Pisku ? :D
forum/viewtopic.php?p=268578
Bogna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogna » 10.08.2010 13:46

rafcikbarum napisał(a):Witam wszystkich.gdyby ktoś potrzebował wiadomości świeżych na temat wyjazdy i pobytu w pisak to służe pomocą.dziś wróciłem z chorwacji.

Witam chętnie skorzystam tym bardziej ze jadę do Apartamentu MARIJA A4 czego mogę się spodziewać i co powinnam mieć ze sobą i co jest wartego zobaczenia w okolicach oraz ile czasu jechałeś po przekroczeniu granicy Polski za jakie kolwiek podpowiedzi będę wdzięczna ponieważ jedziemy pierwszy raz i jesteśmy trochę "zieloni" co do tej kwestii
rafcikbarum
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafcikbarum » 10.08.2010 20:16

Bogna napisał(a):
rafcikbarum napisał(a):Witam wszystkich.gdyby ktoś potrzebował wiadomości świeżych na temat wyjazdy i pobytu w pisak to służe pomocą.dziś wróciłem z chorwacji.

Witam chętnie skorzystam tym bardziej ze jadę do Apartamentu MARIJA A4 czego mogę się spodziewać i co powinnam mieć ze sobą i co jest wartego zobaczenia w okolicach oraz ile czasu jechałeś po przekroczeniu granicy Polski za jakie kolwiek podpowiedzi będę wdzięczna ponieważ jedziemy pierwszy raz i jesteśmy trochę "zieloni" co do tej kwestii
naoisz mi mayla to prześlę ci zdjęcia okolicy i napiszę więcej.ok

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...