No powiem szczerze że pierwszy raz byłem w tej małej mieścinie i jestem mile zaskoczony.super miejsce na wypoczynek,spokój i cisza.nadal jest mały sklepik i pod numerem 1 gość który sprzedaje super rakiję i prosek no i super knajpka nad samą plażą gdzie można zjeść dobrą rybkę.AndrzejJ. napisał(a):Pobyt w Pisaku i wróciłeś z Chorwacji.Co tam słychać w Pisaku ?
Jacynty napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Pobyt w Pisaku i wróciłeś z Chorwacji.Co tam słychać w Pisaku ?
Jak już poprawiasz ,to konsekwentnie: Pisku
rafcikbarum napisał(a):Witam wszystkich.gdyby ktoś potrzebował wiadomości świeżych na temat wyjazdy i pobytu w pisak to służe pomocą.dziś wróciłem z chorwacji.
naoisz mi mayla to prześlę ci zdjęcia okolicy i napiszę więcej.okBogna napisał(a):rafcikbarum napisał(a):Witam wszystkich.gdyby ktoś potrzebował wiadomości świeżych na temat wyjazdy i pobytu w pisak to służe pomocą.dziś wróciłem z chorwacji.
Witam chętnie skorzystam tym bardziej ze jadę do Apartamentu MARIJA A4 czego mogę się spodziewać i co powinnam mieć ze sobą i co jest wartego zobaczenia w okolicach oraz ile czasu jechałeś po przekroczeniu granicy Polski za jakie kolwiek podpowiedzi będę wdzięczna ponieważ jedziemy pierwszy raz i jesteśmy trochę "zieloni" co do tej kwestii
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...