napisał(a) sossna » 06.07.2018 22:09
pablo150 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):pablo150 napisał(a):sossna napisał(a):Jeszcze tylko tydzień, jeszcze tylko tydzień...
Za tydzień o tej porze będę już od świtu smażyć się na plaży w Pisaku
Agawa, zostaw nam dobrą pogodę i cieplutką wodę
Nawet komary mi niestraszne
Żenada.
Proponuję zakończyć udzielanie się w wątku z podobnymi postami.
Proponuje pisać na temat.
Dla zapominalskich przypomnę temat: Pisak-kto był i pamięta?
Kto był!!! a nie kto co będzie robił za tydzień.
Ten temat już dawno upadł odkąd zaczęło rozpisywać się tu kilku Pisakomaniaków.
Chciałem być tylko równoważnią która opisze Pisak na chłodno bez nadmiernej podniety.
Jestem pewny, że wiele osób po przyjeździe do Pisaka było rozczarowanych po tym co czytały na tym forum.
Ale Ty już wyraziłeś swoją opinię, jest w tym wątku, kto będzie chciał, weźmie ją pod uwagę. Też na nią trafiłam, szukając informacji przed pierwszym wyjazdem. Doprawdy nie pojmuję, po co nieustannie zaglądasz do wątku dotyczącego miejscowości, która tak straszliwie Cię rozczarowała... Nie zauważyłam też tych "wielu osób" rozczarowanych Pisakiem po tym, co przeczytały na forum... Moje oczekiwania Pisak spełnia (na ten moment), bo nie ma tam tłumów, nie ma wieczornych imprez, jest za to spokój leniwej wioski i dobra baza wypadowa do okolicznych popularnych miejscowości. Irytowali mnie za to turyści (tak się złożyło, że akurat z Polski), którzy na chorwackie plaży usiłowali przenieść bałtyckie zwyczaje rozkładania parawanów oraz zajmowania miejsc przez zostawianie swoich klamotów na noc aż do południa, kiedy to pojawiali się zdziwieni, że ktoś im jednak miejscówkę zajął - ale tacy turyści są zapewne wszędzie, podobnie jak ci, którzy palą na plaży. Tak jak w internecie zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie Cię przekonywał, że on wie lepiej, co powinno Ci się podobać...