. o to super ... jestem spokojniejsza . Dzięki za info a z rybek bankowo skorzystamoldGIZMO napisał(a):ankaz napisał(a):Kto był i wie.....jak w Pisaku z możliwością biegania? z reguły potrzebuję rano przebiec szybką dyszkę może być więcej...nie pogardzę. Czy tam jest taka możliwość bo cos słabo to widzę.
Z tym w Pisaku to nie będzie problemu …. w kierunku Jadranki i np. do Omisia wczesnym rankiem po świeżą rybkę ...
sossna napisał(a):A ja dni odliczam, już mniej niż miesiąc : Doczekać się nie mogę, śni mi się po nocach. Jedyny problem to fakt, że będziemy musieli trochę zmodyfikować plany, bo miesiąc temu zwichnęłam staw skokowy i zerwałam więzadło, i jeszcze moja noga nie doszła do siebie...
A ktoś planuje pojawić się w Pisaku w lipcu?
Krystof napisał(a):witam koleżanki, witam kolegów/ z pytaniem o kvarner mi niestety nie wyszło (cisza ); może wyjdzie mi coś z Pisakiem. Przypominam - rodzina z dzieckiem 3,5 - czy ktoś z Was, szanowni Kromaniacy, przebywał w tej miejscowości i mógłby mi powiedzieć parę słów na temat plaż w regionie? Czy jest szansa, że będę mógł spuścić dziecko z uwięzi, ze ni spadnie ze skały i się nie pokaleczy? Czy zabrać ze sobą wiaderko i łopatkę Czy ze spokojem będę mógł patrzeć, jak mała brodzi w wodzie (i nie znika nagle pod jej powierzchnią ...)/ jeśli ktoś z Was zna odpowiedzi na te, bądź pokrewne pytania - czekam niecierpliwie, krystof
p.s. tym, którzy mnie już kojarzą - nie, nie mam rozdwojenia jaźni - pisałem o Brodaricy, ale na 99% z niej rezygnuję / rzeczywiście - jadę na kilka dni na kvarner (Pag?), wcześniej planuję (na przykład również) Pisak pozdrawiam Kaszuby i Pomorze i wszystkich w ogóle też, k
naskret napisał(a):Witam,
czy komary sa teraz w Pisaku??
Zawsze jezdzilismy w sierpniu - wtedy nie bylo.
Teraz dostałem @ od gospodarza, ze jemu nie, ale sąsiadom przeszkadzają komary.
z góry dziekuję za odpowiedz.
moja broda w sobote melduje sie w Pisaku
pzdr
pablo150 napisał(a):sossna napisał(a):Jeszcze tylko tydzień, jeszcze tylko tydzień... Za tydzień o tej porze będę już od świtu smażyć się na plaży w Pisaku Agawa, zostaw nam dobrą pogodę i cieplutką wodę Nawet komary mi niestraszne
Żenada.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne