oldGIZMO napisał(a):Po pierwszym pobycie Pisak mnie "pociągnął" na kolejne sześć .... bo ja tam autentycznie wypoczywam ....
Jak człowiek jest płytki to i płytka woda potrafi "pociągnąć " na dno!!!
pablo150 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):Po pierwszym pobycie Pisak mnie "pociągnął" na kolejne sześć .... bo ja tam autentycznie wypoczywam ....
oldGIZMO napisał(a):pablo150 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):Po pierwszym pobycie Pisak mnie "pociągnął" na kolejne sześć .... bo ja tam autentycznie wypoczywam ....
Przemówiło doświadczenie płycizny głębią ....
Mikus napisał(a):Witam. Chcę zarezerwować apartament w Pisaku. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wjazd i wyjazd z tej miejscowości? Spotkałem gdzieś wpis, że jest tam wąsko. Chętnie skontaktuje się z osobą, która była w Pisaku.
sossna napisał(a):My też wracamy do Pisaka w tym roku Już się doczekać nie mogę Planujemy wypad do Szybenika, w drodze powrotnej może uda się zaliczyć Primosten. Chcemy też wybrać się na Brac - i tu pytanie do bywalców: płynęliście może? Z Omis, czy z Makarskiej? Jakieś polecane rejsy/statki, czy iść na żywioł, bo bez różnicy?
amatus1 napisał(a):Z Pisiak będziesz jechać tam 2 razy dłużej niż zwiedzać...Szybenik ładny jest ale żeby tyle km gonić tam specjalnie? Bliżej są dużo ciekawsze miejsca. Szybenik spokojnie spacerkiem zwiedzisz w 2 godzinki...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne