Agawa. napisał(a):
Pozdrowienia z Pisaka z Zapadnej
Fajny macie widok, jak droga?
oldGIZMO napisał(a):... a kaj plażujecie ?
Troszkę wcześniej dawałem namiar na restauracje .... może spróbujecie zweryfikować ....
... i tak ogólnie...
w sobotę przeczytałem wątek od pierwszej do ostatniej strony chcąc dojść sedna sprawy ... zwłaszcza opinii niezadowolonych
ciekawa lektura ... i mam pewne wnioski.
Agawa...miłego wypoczynku Tobie i całej Familii... i czasem podeślij opinię a i fotkę ....
Agawa. napisał(a):oldGIZMO napisał(a):... a kaj plażujecie ?
Troszkę wcześniej dawałem namiar na restauracje .... może spróbujecie zweryfikować ....
... i tak ogólnie...
w sobotę przeczytałem wątek od pierwszej do ostatniej strony chcąc dojść sedna sprawy ... zwłaszcza opinii niezadowolonych
Agawa...miłego wypoczynku Tobie i całej Familii... i czasem podeślij opinię a i fotkę ....
Plażujemy najczęściej tu:
Pozdrawiam
Lecimy na Omiś
pablo150 napisał(a):Agawa. napisał(a):oldGIZMO napisał(a):... a kaj plażujecie ?
... i tak ogólnie...
Plażujemy najczęściej tu:
Pozdrawiam
Lecimy na Omiś
Nie szkoda czasu na Omiś.
Każdy chwila poza Pisakiem to strata czasu.
oldGIZMO napisał(a):... zamilkło... zatkało ?
.. a propos Pisak... na zdjęciu, w oddali, rzekłbym na horyzoncie linii widać góry; Beskidy.
.. i licząc w linii prostej to jakieś 720 km do.. PISAKA oczywiście ..
Agawa. napisał(a):oldGIZMO napisał(a):... zamilkło... zatkało ?
.. a propos Pisak... na zdjęciu, w oddali, rzekłbym na horyzoncie linii widać góry; Beskidy.
.. i licząc w linii prostej to jakieś 720 km do.. PISAKA oczywiście ..
dokładnie w linii prostej u celu wygląda tak:
Pozdrawiamy z cudownego Pisaka
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne