oldGIZMO napisał(a):Generalnie ja tu jestem siódmy raz..... i dotarłem wszędzie gdzie chciałem i nie chciałem Gospodin ma camac i pyta nas , gdzie ma nas dostarczyć.
A propos plaż pod Zapadną ulicą .... zejścia troszkę strome...
ale, ale.... polecam maski do pływania, które jak widzę mają wielu zwolenników.
Maska pełna, do nabycia w Dekathlonie; cena ca 156 zł...
Sprawdzałem, znacznie większy komfort niż w zestawie maska + rurka.
Cisne na Zapadną ;
Pozdrawiam.
oldGIZMO napisał(a):ryszard22: ja jestem w A-4, bo tylko w 2 osoby a Twój pokój - drzwi wcześniej; ma kapitalny, duży balkon i to od wschodnio-południowej strony;
Agawa: mam popytać czy Ivan nie ma czegoś wolnego ? Ile osób ? a poza tym możecie zabookować na 2018 rok.
Poza tym kawałek do plaży dla zdrowia ...
Muszę pooglądać tę Zapadną 50.
Najważniejsze to zabrać dobry humor...
Pozdrawiam : oG
oldGIZMO napisał(a):pooglądałem Zapadną.
Jest OK.
Poniżej dwie co najmniej plaże z zejściem ... lepiej w trekkingach chociażby płytkich ... japonki odpadają, jako obuwie oczywiście.
Ja to zrobiłem w sandałach; można.
Fotki - może wieczorem.
amatus1 napisał(a):mam pytanko,, stacjonuje w Lokvie i jadac z kierunku Brelii zauważyłem, że jest piekna zatoczka za Pisiakiem (blisko krzyzówki na autstrade i Makarska), robiliśmy sobie fotki na trasie widokowym przy niej. Kusiło na nas by spróbować tam zejść ale odległość nie była zachęcająca. Czy można tam podpłynąć kajakiem (zakupilismy w tym roku pneumatyka)np. z Pisiak albo z innego dogodnego miejsca gdzie mógłbym zostawić autko...czy warto tam podplynać. Proszę o sugetsie:)
amatus1 napisał(a):a warto tam podplynac...?moza plazowac i czy od Pisiak jest daleko?
amatus1 napisał(a):a warto tam podplynac...?moza plazowac i czy od Pisiak jest daleko?
lotnikwsk napisał(a):Super fotki ... i na żywo aż żal d...... ściska ,jeszcze tylko trzy tygodnie i Pisak będę z Povlji oglądał
dawaj jak najwięcej fotek , jak tylko masz czas
pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne