pablo150 napisał(a):henius34 napisał(a):pablo150 napisał(a):andy13 napisał(a):witam.
poczytałem trochę komentarzy co do dojazdu już w samym Pisaku i mam lekki (na razie) niepokój...
mniejsza z tym.... Apartnami Sonja Put Vrulje 57 - czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tym obiektem? fotografie z samego obiektu oglądnięte bardziej interesuje mnie możliwość dotarcia do plaż - raczej tych mniejszych niż miejskiej.
pozdrawiam A
Niepokój? Apartament prawie na końcu Pisaka. Dojazd do apartamentu to głównie szczęście czy trafisz na duży ruch. Przy mijaniu miejscowi nawet nie hamują to ty masz zjechać. Gorzej jak trafisz na turystkę która stanie i ani w tył ani w bok i to ty będziesz musiał cofać 50m do tyłu i to pod górkę, a ona będzie Ci dojeżdżała do zderzaka.
Pablo z calym szacunkiem,ale gdzie Ty i kiedy robiłeś prawo jazdy? Byłem w Pisaku 5 razy na 9 w cro i nie wiem dlaczego twierdzisz,ze jest stromo... Jest normalnie, dla przecietnego nie niedzielnego kierowc
y. Powiem tak: ja i moja zona bez problemów radzila sobie mondeo kombi, renualt trafic i vw transporter. Te dwa ostatnie to takie busy
Heniu z całym szacunkiem, jaką szkołę skończyłeś, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Niepokój polega na długim odcinku do przejechania do apartamentu co wiąże się na większe prawdopodobieństwo trafienia na jakiegoś nie ogarniętego kierowce.
A gdzie pisałem, że jest stromo? Chłopie czytaj i myśl co przeczytałeś!!!
P.S. 5 raz w Pisaku? Brawo ty!!!!
pablo150 napisał(a):Heniu jak ty tak mało kumaty to może i dobrze, że poza Pisak się nie wybierasz.
Nie trzeba pisać całym zdaniem, bo wiadomo że chodzi o odciek w Pisaku czyli od Jadranki, a nie z Polski.
oldGIZMO napisał(a):
Jeżeli wybierzecie się do Mostaru (przez Medziugorie - chyba tak się to pisze, plus wodospady Kravica ) i powrót doliną Neretvy to powinniście być w posiadaniu ZIELONEJ KARTY.
ryszard22 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):a na drugim zdjęciu ( od rycha 22), pierwsza chałpa licząc od lewej do prawej, to moje locum .....
W tym Twoim lokum meldujemy się 5 sierpnia
Do zobaczenia
oldGIZMO napisał(a):ryszard22 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):a na drugim zdjęciu ( od rycha 22), pierwsza chałpa licząc od lewej do prawej, to moje locum .....
W tym Twoim lokum meldujemy się 5 sierpnia
Do zobaczenia
Niestety, nie "trafimy się" ponieważ ja zaczynam w tym roku od 5 czerwca.
Zostawiłbym fotkę z moją podobizną ale .... w dbałości o Twoje zdrowie psychiczne i komfort wypoczynku (byś uniknął koszmarów i budzenia się w nocy z krzykiem a zlany potem, a jakże) nie uczynię tego.
... a tak a propos, który apartmanio wybraliście w tym roku, bo w zeszłym byliście z widokiem na marinę...
Pozdrav
henius34 napisał(a):Pojedź przekonaj się, potem zrozumiesz... chociaż Ty wolisz lipiec/ sierpień żeby później narzekać, że jest ciasno brudno i sami wariaci na wąskich drogach
oldGIZMO napisał(a):cyt. pablo150 : "Jeszcze jestem w stanie zrozumieć koniec czerwca, ale początek ?"
... no to co mam tłumaczyć jak nie jesteś w stanie....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne