Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pisak - kto był i pamięta?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ciupag
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ciupag » 10.09.2005 16:11

flowercia napisał(a):
ciupag napisał(a):Ja byłem w Pisaku dwa lata temu i przyznaję, że jest to idealne miejsce dla ludzi ceniących spokój i ciszę z dala od miejskiego gwaru :D
W tym roku byłem w Marusici - 5 km przed Pisakiem. dziura jeszcze wieksza, sklep był tylko jeden i zejście do morza dużo bardziej strome niż w Pisaku, ale było po prostu super :)

Hej Hej a moze masz jakies zdjecia z plaz w Marusici?
pozdrawiam Bogusia

Udało mi się dzisiaj odzyskać około 20 zdjęć z Marusuci. Mój aparat to niestety jedna z pierwszych cyfrówek Kodaka, ale fotki wychodzą :D
daj adres to ci coś prześlę :D
ciupag
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ciupag » 10.09.2005 16:59

W poniedziałek bedę miał zeskanowane zdjęcia z lustrzanki. Tam są ciekawsze widoki :D
Miniu
Odkrywca
Rekama Pisak.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miniu » 12.09.2005 09:41

Bardzo prosze o nie reklamowanie Pisak, szczególnie Flowercia ponieważ zbytnia popularnośc spowoduje wzrost popytu na Pisak i straci on swoje lokalne walory. :)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 19.09.2005 08:54

mama_Kapiszonka napisał(a):Witaj Krystof,

miałam zamiar wysłać PW, ale zostały wyłączone na forum.
CZy wybieracie się na zlot? Fajnie by było zobaczyć znajomych z Cro :D
Jak Twoje problemy z uszami - mam nadzieję, ze wyleczyłeś całkowicie!
No i czekam na galerię zdjeć z wakacji.
Pozdrowienia dla Twoich dziewczyn
Aneta

Witaj Mamo Kapiszonka :)
Forum, z różnych powodów, mocno zaniedbałem ... :(
Stąd:
1. brak wiedzy o zlocie
2. nieodpowiadanie
3. brak galerii (nawet sobie jeszcze zdjęć nie posegragowałem i nie ponazywałem :oops: )
4. a uszy ... hmmm, mam wrażenie, że chyba ich nie doleczyłem/ chyba się muszę wreszcie pożądnie zdiagnozować i podleczyć (dzięki za troskę:))
5. a o Cro na razie nie myślę - jesteśmy w ciąży ( :D ) i z urlopami musimy sobie dać na ze 2 lata spokój
Pozdrawiam (a Ty masz gdzieś swoją galerię? chętnie sobie poprzypominam ...), Krystof
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 19.09.2005 09:03

Witaj!

Nasze ogromne gratulacje!!! Mam nadzieję, że żona przejdzie ten czas wyczekiwania w dobrej formie! A Natalka już uświadomiona, co do rodzeństwa? Kiedy maluszek ma plany pojawienia się na świecie? Pytam... bo do tego czasu musisz wyleczyć uszy. Jak to: tato z chorymi uszami? ;-)

Nasz galeria jest tu: http://cro.pl/forum/album_personal.php?user_id=3707

Ale ładniejsze fotki z samego pisaka są tu: http://cro.pl/forum/album_personal.php?user_id=3855

Rok 2006 sobie faktycznie musicie odpuścić z dalekimi wojażamie, ale juz 2007... Nasz Kapiś miał dokłądnie 14 miesięcy, jak usadowiliśmy go w aucie na 26 godzin w drodze do Cro ;-) (fakt, ze było na łatwiej, bo byli dziadkowie i tylko jeden brzdąc).
Ucałuj ode mnie swoje dziewczyny.
Na temat zlotu jest osobny wątek http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=8887&highlight= Może sie skusicie w ofercie last minute?

Pzdr
Aneta
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 10.10.2006 18:43

m82m napisał(a):Pozdrowienia dla mamy_Kapiszonka.Absolutnie nie mam satysfakcji ,ze czesc moich slow sie sprawdzilo!!
Piszac moja opinie nie mialem zlych intencji.
Na przyszlosc w CRO polecam Brele i Zavale na wyspie Hvar.
Moge pomoc poszukac piekny ap.
Mimo wszystko CRO jest najlepsza.

Poszukuję apartamentów na wyspie Hvar lub Makarskiej Riwierze. Jestem zwolenniczką ciszy i spokoju. Jeśli możesz to prześlij mi kilka namiarów. Jadę do Cro w gronie przyjaciół po raz siódmy, więc dobrze byłoby, gdyby dom miał kilka apartamentów. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 11.10.2006 11:50

do flowerci mam troche zdjęć z plaż w Marusici jak nadal potrzeba to moge zamieścić/podesłać
tomkan
Turysta
Pisak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkan » 09.02.2008 20:08

ciupag napisał(a):Witam
Byłem w Pisaku 2 lata temu. Mieścina malutka, dosłownie 2 knajpki i 2 sklepiki. Za to bardzo spokojnie i cicho. Ja miałem apartament nad samym morze do którego trzeba było zejść w dół po schodkach w skałkach. moim dzieciom sie podobało. ze skałek tych można było skakać do wody.
Plaże małe i kamieniste typowo chorwackie. Wiaderko i łopatka odpada. przy brzegu płytko ale dosyć szybko robiło się głęboko, po jakiś 15 metrach. Trzeba wziąść maskę bo woda czyściutka. Jak chcesz mogę ci przesłać pare zdjęć z plaży.
Pozdro :)

WITAJ

Przeglądam wszystkie posty na temat miejscowości PISAK .
Jak masz zdjęcia z tej miejscowości to poproszę .....

cześc Tomek adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ewa Zuber
Cromaniak
Re: Pisak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 10.02.2008 20:56

Byłam w Pisaku w sierpniu 2007. Jeśli sobie życzysz to mogę podesłać na maila kilka fotek.
tomkan
Turysta
Re: Pisak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkan » 11.02.2008 21:48

Ewa Zuber napisał(a):Byłam w Pisaku w sierpniu 2007. Jeśli sobie życzysz to mogę podesłać na maila kilka fotek.

cześc ewa

jeżeli możesz podesłać fotki z PISAKA najprawdopodobniej w tym roku

będziemy tam jechać

hej adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 11.02.2008 23:21

Poszło,ale nie wiem ile doszło ????? 8)
tomkan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkan » 12.02.2008 18:18

Ewa Zuber napisał(a):Poszło,ale nie wiem ile doszło ????? 8)

nic
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 12.02.2008 18:37

Wieczorem prześlę jeszcze raz
Małgocha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Małgocha » 12.02.2008 22:23

Witam, mogę użyczyć swoich zdjęć z czerwcowego pobytu - Małgocha
tomkan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkan » 13.02.2008 06:08

Małgocha napisał(a):Witam, mogę użyczyć swoich zdjęć z czerwcowego pobytu - Małgocha

witaj

podeślij zdjęcia z Pisaka

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne