piotom0 napisał(a):Trzy tygodnie w Pisaku i jakoś tak samo się uzbierało.
Do zobaczenia na miejscu
Piotom0
piotom0 napisał(a):Z samego Pisaka nie pływa żaden statek.
Można co najwyżej wynająć skuter lub łódkę.
Najbliższe miejscowości z których można wypłynąć na rejs to Baśka Voda, Makarska i Omiś.
My korzystaliśmy wyłącznie z oferty w Baśka Voda.
Polecam wykonać fotki ofert - dobrze się ogląda na spokojnie i przydadzą się na forum za rok
Pozdrawiam
Piotom0
kmmk3 napisał(a):Witam wszystkich
Mimo, że już od 8 lat jeżdżę do Chorwacji, dopiero w tym roku odkryłam to forum - i oto jestem.
Dzięki Wam, tym razem wybrałam właśnie jako miejsce docelowe PISAK. Jedziemy w dwie rodzinki (2* 2+2 ) w terminie 22-28.08 do Villi Porat. Uff już nie mogę się doczekać.
Mam pytanie do osób, które już były w Pisaku, jakie są tam warunki na plaży - będziemy z 2 rocznymi maluszkami.
Smokofilomidanek napisał(a):kmmk3 napisał(a):Witam wszystkich
Mimo, że już od 8 lat jeżdżę do Chorwacji, dopiero w tym roku odkryłam to forum - i oto jestem.
Dzięki Wam, tym razem wybrałam właśnie jako miejsce docelowe PISAK. Jedziemy w dwie rodzinki (2* 2+2 ) w terminie 22-28.08 do Villi Porat. Uff już nie mogę się doczekać.
Mam pytanie do osób, które już były w Pisaku, jakie są tam warunki na plaży - będziemy z 2 rocznymi maluszkami.
No i czas wracać. Czekamy na relację z pobytu w Pisaku.
eve_malutka napisał(a):No i padło na Pisak
Jedziemy 17 lipca na 10 dni, mam nadzieje ze pogoda dopisze.
Smokofilomidanek napisał(a):kmmk3 napisał(a):Witam wszystkich
No i czas wracać. Czekamy na relację z pobytu w Pisaku.
mallgola napisał(a):My byliśmy w apartamencie A 1/nasi znajomi w apartamencie A 5.
Co do warunków to było ok,może nie nowoczesne luksusy ale czysto ,schludnie ,dzieci miały osobną sypialnię ,my sypialnię z wyjściem na duży taras z widokiem na morze .Muszę poszukać zdjęć to wkleję.
Zejście do plaży albo po schodkach ok 100 w dół,bądź taką ścieżką z apartamentu ,trochę łagodniejsze zejście ,dzieciaki śmigały szybko ,my z tobołami trochę wolniej .
Tego apartamentu o który piszesz niestety nie kojarzę . Budynek ma chyba 4 poziomy ,my mieszkaliśmy na drugim od dołu,znajomi wyżej A5.
W Pisaku przeważnie schodziło się z apartamentów do plaży w dół,przed ORĄ nie było już żadnego innego apartamentu tylko zejście do plaży .
mallgola napisał(a):Z tego co pamiętam za klimatyzację była dodatkowa opłata,my nie korzystaliśmy ,mieliśmy sypialnię z tarasem od strony morza i po prostu spaliśmy przy otwartym balkonie a na dzień zamykaliśmy okiennice. (Ale w tym roku w Pagu mieliśmy klime "gratis"i lepiej się spało. )
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne