no to miło, że czekałaś ... bo ja własnie jestem takim rycerzem na białym koniu ;@)
pozdrawiam i udanego urlopu, Primosten to też fajny wybór - może nawet lepszy? kto wie ...
pozdrov, krystof
IsaVita napisał(a):adr107 napisał(a):Witam
Czy ktoś z Was będzie w Pisak - Ap. Ora na początku sierpnia?
Witam! My również zdecydowaliśmy się na pobyt w ORA w drugiej połowie sierpnia. Mam nadzieję, że będzie tam tak pięknie jak na tych prześlicznych zdjęciach
teraz szukam info o cenach... ?
Smokofilomidanek napisał(a):IsaVita napisał(a):adr107 napisał(a):Witam
Czy ktoś z Was będzie w Pisak - Ap. Ora na początku sierpnia?
Witam! My również zdecydowaliśmy się na pobyt w ORA w drugiej połowie sierpnia. Mam nadzieję, że będzie tam tak pięknie jak na tych prześlicznych zdjęciach
teraz szukam info o cenach... ?
Zmieniliście plany na lipiec? Czy to znaczy że nie będziecie w pensjonacie ORA?. Sprawdźcie hot-spoty w Pisaku i dajcie znać po przyjeździe.
Smokofilomidanek napisał(a):W jakim apartamencie mieszkałeś? Jak tam na plaży? Dużo ludzi?
Hot-spotu nie ma czy nie szukałeś?
trotom napisał(a):Smokofilomidanek napisał(a):W jakim apartamencie mieszkałeś? Jak tam na plaży? Dużo ludzi?
Hot-spotu nie ma czy nie szukałeś?
Mieszkalem u Josko Dereka, wymienianego juz na wczesniejszych stronach. Apartamenty w bardzo dobrym stanie, max kilkuletnie meble. No i mistrzostwo swiata... klima!!! Nie sadzielm, ze okaze sie niezbedna...
To jest w zasadzie koniec Pisaka, ostatnie domy. Dostepne byly dwie plaze, zwirowe z dosc ekstremalnym zejsciem, szczegolnie jedna. Ale jak sie po tym smignie ze dwa razy to juz wrazenia nie robi. Problem jest tylko wejscie na gore. Strasznie sie zasapac mozna... Woda czysta, dno nie tak gwaltownie opadajace. W sumie ok. Gorzej z ludzmi, jak sie trafi w szczyt. W zasadzie na plazy pelno ale ze wiekszosc w wodzie siedzi to i to da sie przerzyc. ja w zasadzie z wody nie wychodzilem...
Hotspotow nie szukalem, ale przed przyjazdem pytalem Joski czy jest cos w poblizu. Pisal ze nie, a gdyby bylo to chyba powinien wiedziec... Zreszta latac z kompem czy komorka gdzies po to zeby inet przejrzec jest dla mnie bez sensu... polecam rozwiazanie komorkowe. Ja przez dwa tygodnie zuzylem raptem 150MB...
Pzdr.
T