IsaVita napisał(a):kacper1920 napisał(a):Nie kontaktowałem się w tej sprawie, ale to dobry pomysł jest. Dzięki.
Ja też napiszę do "mojej" kobiety w tej sprawie i jak się dowiem czegoś sensownego to dam Ci znać...
kacper1920 napisał(a):Niestety nie. Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie. Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Super! Czekam z niecierpliwością tylko na dobre informacje na temat hot-spotów. My jedziemy 11 sierpnia więc jestem żywotnie zainteresowany.
Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie. Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Super! Czekam z niecierpliwością tylko na dobre informacje na temat hot-spotów. My jedziemy 11 sierpnia więc jestem żywotnie zainteresowany.
Geralt74 napisał(a):Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie. Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Jaką trasą jedziecie z Tychów do Pisaka?My również wyjeżdżamy tam 11 sierpnia:)
hej powiedzcie mi proszę czy pobyt w Pisaku bez samochodu jest możliwy?
Oraz czy sa one tam tak naprawdę potrzebne, sprawdza je ktoś? Nie mam zamiaru łowić ich kilogramami, raz na jakiś czas usiądę sobie przy brzegu z jedną wędką....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne