Witam.
Krótkie pytanie do bywalców: czy w Pisku w pierwszej połowie czerwca będą w pełni działały te "dwie knajpy na krzyż"? Tak, żeby dało się posmakować miejscowych specjałów.
Kasieńka napisał(a):Dla wszystkich planujących urlop w Pisaku i ceniących spokój i cudowne widoki, z czystym sumieniem polecam to miejsce. Mój sprawdzony apartament to: "Ora" na Put Vrulje 32. Spędziłam tam z rodziną cudowne wakacje. Chcę tam jeszcze wrócić!
mallgola napisał(a):Witam! W ubiegłym roku spędziliśmy ze znajomymi -3 rodziny 10 dni właśnie w apartamencie ORA ,byliśmy zachwyceni szczególnie widokami z tarasów-:D .
Jedynie powrót do apartamentu po plażowaniu był troszkę męczący ,bo w górę
widok na przystań w Pisaku
widok z "naszego "tarasu
Kriskaz napisał(a):Ile czasu zajmowało ci wejście po tych schodach do apartamentu.Schody wyglądają imponująco.Czy te wędrówki były uciążliwe
mallgola napisał(a):Kriskaz napisał(a):Ile czasu zajmowało ci wejście po tych schodach do apartamentu.Schody wyglądają imponująco.Czy te wędrówki były uciążliwe
Wbrew pozorom nie było tak źle robiliśmy w połowie drogi przerwę ,ale tymi schodami szłam tylko kilka razy ,przeważnie schodziliśmy ścieżką wśród drzew zrobioną przez gospodarzy.