Mała_Li napisał(a):Po dwóch latach wracamy do Pisaczka Polecacie jakieś miejsca do zwiedzania w okolicy? Ostatnio bylismy w Splicie, Makarskiej, Omiś, Baśka Voda ...może jakaś wyspa? tylko czy da radę w jeden dzionek?
Pozdrav!
Mała_Li napisał(a):Po dwóch latach wracamy do Pisaczka Polecacie jakieś miejsca do zwiedzania w okolicy? Ostatnio bylismy w Splicie, Makarskiej, Omiś, Baśka Voda ...może jakaś wyspa? tylko czy da radę w jeden dzionek?
Pozdrav!
Mała_Li napisał(a):Dzięki - przeczytałam sobie co się działo w wątku przez te prawie 3 lata i wpisałam parę rzeczy na listę
W Pisaku będziemy od 25 sierpnia także jeszcze muszę sie uzbroić w cierpliwość , na razie pozostają mi filmiki Agawy
Jacek_P napisał(a):Wjazd autem na sv Jure z Makarskiej
To sobie dobrze zobacz najpierw na YT, bo to nie jest wjazd na górny parking w galerii handlowej.
Ja prawdopodobnie bym zmarł.
oldGIZMO napisał(a):Jacek_P napisał(a):Wjazd autem na sv Jure z Makarskiej
To sobie dobrze zobacz najpierw na YT, bo to nie jest wjazd na górny parking w galerii handlowej.
Ja prawdopodobnie bym zmarł.
Zawsze można wypożyczyć moplika ….
.. a do tego trzeba uważać na konie; czasem stoją w poprzek drogi.
Natomiast zjeżdżając, generalnie przed wypłaszczeniem, po prawej stronie rosną sosny, pod którymi można zobaczyć 20 cm szyszki. Nie wiem czy wolno zbierać ….. ale kilka na pamiątkę zebrałem.
Będąc na samym szczycie natomiast, można przy dobrej pogodzie wybrzeże Italii zobaczyć.
Pozostaje pytanie czy warto.... pewnie, że warto.
Jacek_P napisał(a):Nie no, proszę Cię. To nie jest to samo. I nigdy nie byłem w Pisaku, ale jest różnica między mocnym zjazdem w terenie zabudowanym na odcinku kilometra a wąską trasą nad przepaściami i otwartych przestrzeniach na kilkunastu kilometrach. Możesz mi wierzyć, że osoba z lękiem wysokości zauważy tę różnicę.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne