napisał(a) Janusz Bajcer » 21.08.2007 08:29
Krystof napisał(a):Witaj Januszu,
apartament, jak widzę, robi się popularny
Aż się boję, bo sam chciałem znów tam jechać w 2008 (w sensie: boję się, że trzeba się będzie spieszyć z rezerwacją).
Trudno przewidzieć, kiedy rezerwować - gdybym był pewien terminu io tego, że to będzie znów Kro, rezerwowałbym pewnie w okolicach kwietnia.
A Josko, niestety, upiera się, że od soboty do soboty - jest to mankament, ale jako stry wyga campingowy możesz sobie przecież te 2 dni przeczekać w namiociku w Baskiej
.
Piękne dzięki za szybką odpowiedź, apartament pewnie robi się popularny, bo nie wiele jest takich, które w tej cenie mają wliczoną taksę klimatyczną, klimatyzację, no i na powitanie trzy butelki napojów
Ale może jest takich ofert więcej, tylko o nich nie wiem, bo do tej pory kwaterami interesowałem się pobieżnie.
Jak pojadę do kwatery (nie koniecznie do Pisaka) to zabieranie namiotu odpada, bo nie tylko on jest potrzebny do przespania, ale trzeba zabrać wiele innych rzeczy, a poza tym znajomi, których ewentualnie ze sobą zabiorę nie chcą spać pod namiotem ani jednej nocy.
Troszkę zmartwiła mnie informacja, że tylko "od soboty do soboty" oraz że apartament Exclusive taki "obłożony", bo akurat taki byłby odpowiedni dla dwóch rodzin. Wiem że wrzesień luźniejszy, ale akurat ten miesiąc odpada u mnie na urlop.
Mam jeszcze trzy małe pytanka:
- ile schodków na plażę z Djerka ? (bo z położenia Pisaka i innych ofert apartamentów widzę, że leży na stromym stoku- w innych apartamentach czasem jest do 200 schodków na plażę".
- jak daleko Jadranka, tzn czy jej odgłosy nie są uciążliwe w nocy ?
-czy jest troszkę "przeciągu" w kanale pomiędzy lądem a wyspą Brač ?