masmedia napisał(a):Pomyszkowałam sobie wczoraj trochę dłużej na forum i zdumiała mnie opinia jednego z piszących, że w Chorwacji jest nudno, nieciekawie, nie ma co oglądać i co robić - w ogóle beznadziejnie.
A może nigdy nie był w Chorwacji!?
masmedia napisał(a):Pomyszkowałam sobie wczoraj trochę dłużej na forum i zdumiała mnie opinia jednego z piszących, że w Chorwacji jest nudno, nieciekawie, nie ma co oglądać i co robić - w ogóle beznadziejnie.
masmedia napisał(a):... ale tylko krowa nie zmienia zdania i za namową kilku osób między innymi z tego forum, oraz z okazji przymusowego siedzenia w domu i mnóstwa wolnego czasu postanowiłam jednak spróbować.
Liczę na Waszą wyrozumiałość i mam nadzieję że ktoś to przeczyta i wyniesie coś z tej mojej "klepaniny" a jeżeli nie to przynajmniej zajmę sobie wolny czas, którego mam teraz zdecydowanie za dużo a ze względu na stan zdrowia nie mogę teraz poświęcić go na inne sprawy.
A więc do dzieła
helen napisał(a)::):):) , widzę, że nieźle ruszyło Cię to co wczoraj wyczytałaś . Są ludzie, którym się nigdzie nie podoba. Będę podczytywać dalej Twoją relację.
Siasia373 napisał(a):Ach! Masmedia! Super się czyta Twoją relację! Ja z mężem też jedziemy pod koniec sierpnia do Medeny. Nie mogę się doczekać. Dobrze że ceny atrakcji napisałaś bo się martwiłam ile tak orientacyjnie wycieczki mogą kosztować. Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg. Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży