masmedia napisał(a):To kolejny dowód na to, że tak naprawdę chcąc być poprawną politycznie wobec mieszkańców regionu nie powinnam zatytułować swojej relacji "Hiszpania 2010" bo właściwie nie przylecieliśmy do Hiszpanii tylko do Katalonii - tak przynajmniej uważają "tubylcy ".
Blaugrana napisał(a):masmedia napisał(a):To kolejny dowód na to, że tak naprawdę chcąc być poprawną politycznie wobec mieszkańców regionu nie powinnam zatytułować swojej relacji "Hiszpania 2010" bo właściwie nie przylecieliśmy do Hiszpanii tylko do Katalonii - tak przynajmniej uważają "tubylcy ".
Z wielkim zadowoleniem znalazłam ten wątek
Nie wiem czy umiem "wklejać" tu zdjęcia ale najpierw próba
Vjetar napisał(a):Blaugrana napisał(a):masmedia napisał(a):To kolejny dowód na to, że tak naprawdę chcąc być poprawną politycznie wobec mieszkańców regionu nie powinnam zatytułować swojej relacji "Hiszpania 2010" bo właściwie nie przylecieliśmy do Hiszpanii tylko do Katalonii - tak przynajmniej uważają "tubylcy ".
Z wielkim zadowoleniem znalazłam ten wątek
Nie wiem czy umiem "wklejać" tu zdjęcia ale najpierw próba
Może to pomoże jak-wklejac-zdjecia-t11670.html
Większe zdjęcia wstawiaj.
masmedia napisał(a):To kolejny dowód na to, że tak naprawdę chcąc być poprawną politycznie wobec mieszkańców regionu nie powinnam zatytułować swojej relacji "Hiszpania 2010" bo właściwie nie przylecieliśmy do Hiszpanii tylko do Katalonii - tak przynajmniej uważają "tubylcy ".