napisał(a) alladyndelscorcho » 04.08.2009 14:46
Gdyby ktoś się pogubił na stronie holidaycheck to wklejam moją opinię, którą tam zamieściłem:
W zasadzie nie jest to hotel a raczej apartamentowiec. 13 apartamentów od 2 do 6 osób wszystkie na 1 piętrze, większość z widokiem na morze. Idealna lokalizacja w centrum miasta na parterze w tym samym budynku największy w mieście sklep spożywczo-przem. "Studenac" a także bank i bankomat. Budynek nowy (max. kilkuletni), przestronne apartamenty. Wszystkie sp[rawy załatwia się z obsługą również na parterze budynku w biurze turystycznym. Mimo lokalizacji 50 m od centrum cisza i spokój nawet podczas imprez organizowanych w mieście. Pełne wyposażenie kuchni w apartamencie z wszystkimi niezbędnymi w kuchni przyborami oczywiście lodówka i kuchnia mikrofalowa. W niektórych apartamentach również zmywarka i pralka. W każdym TV SAT i klimatyzacja. Wielki balkon ze stołem i fotelami z rattanu (świetne miejsce na śniadanie). Suszarka na pranie na balkonie.
Z obsługą można się skontaktować mailem.
Niestety brak internetu ale po drugiej stronie ulicy jest mini kafejka (2 stanowiska).
Można się kąpać i opalać pod samym apartamentem (5 m) lub na plaży oddalonej o 200 metrów.
Odległośc od Sibenika 25 km, od Zadaru 50km.
Obsługa O. K., Język niemiecki i angielski. Jedna zmiana pościeli i ręczników.
Brak gastronomi w samym apartamentowcu. Do najbliższej restauracji 25 do 50m.
Polskiej TV brak (w zasadzie jeden kanał - 4FUNTV). Czysto, przytulnie, bez zarzutów.
Kilka fotek budynku z zewnątrz oraz wewnątrz tutaj:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Zdjęcia wszystkich pokoi wraz z planem budynku można znaleźć tutaj:
Więcej informacji: