Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kwatera jest ok.mysle.....???? ...Ale mam problem nie ma tam internetu i satelity....moze jakies pomysly.....???....mam na mysli jak zciagnac programy tv...???
asia0211 napisał(a):Kwatera jest ok.mysle.....???? ...Ale mam problem nie ma tam internetu i satelity....moze jakies pomysly.....???....mam na mysli jak zciagnac programy tv...???
A kto by tam na wczasach TV oglądał Dla dzieciaków biorę zawsze bajki na kompie albo tablecie a neta masz w każdej kawiarni
Polecam "Cafe BUS" z klimą i wi-fi. Po obu stronach tej kawiarni są konoby. Po prawej nie jadłem ale kupowałem wino z kija (dobre, chłodne i tanie) a po lewej Konoba Franco (dobra dorada).
Dzieki....dzieki za info....ale w kafejce nie przesiedzisz caly dzien jak jest fatalna pogoda.....w tym roku mielismy 5_dni…....no i pozostaja wieczory.....w malej miejscowosci ile mozesz spacerowac....drinkowac....jesc....no i czasami chce sie troche telewizji....!!!!
No to już jak uważasz ale ja na 4 razy w Cro nie miałem ani jednego dnia fatalnej pogody. Zdarzały się niewielkie opady ale taka aura, żeby nie wiadomo co z sobą zrobić to nie w Cro
Ja osobiście nie polecam plaż w centrum miasteczka co więcej raczej bym odradzał. Powód to ogromna ilość ludzi. Woda niewiele ma wspólnego z czystym Adriatykiem,ale wiadomo,zatoka. Moja rada:odejść kilka metrów dalej od głównych plaż i zaczyna się robić znacznie lepiej.
Jedziemy pod koniec czerwca i mam nadzieje ze ludzi az tak wiele nie bedzie. Chcielismy kwatere przy wodzie bo moi czlopcy powiedzieli ze pontonu kilomery nie beda taszczyc.....
Wracając jeszcze do tematu dostępu do internetu w Pirovac to w zeszłym roku w centrum działał ogólnodostępny , bezpłatny hot spot. Pewnie zasięgu nie będzie u Ciebie w rejonie plaży, ale zawsze można podejść do centrum i tam skorzystać. W miarę dobry zasięg zaczyna się w okolicach targu i dalej w kierunku "głównego" placyku.
Jestem obecnie w Pirovac i z tego miejsca chce serdeczne podziekowac kolegom i kolezankom z forum za wszelkie informacje i porady...,jest super.....super....super....!!!!!
Bardzo się cieszę i zazdraszczam W tym roku postawiłem na krajowe agrowczasy, na następne dwa lata też inne plany ale już zaczynam tęsknić za Cro... Pogoda w Pirovacu oczywiście boska? Chętnie poczytam jakąś relację z podróży:) Miłego plażowania!
Witam proszę o kilka fotek ... podobno pozmieniało się tam dość mocno , nowy plac zabaw, przystanie, molo, nabrzeża .... a za dwa tyg tam jadę Pozdrawiam