Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pirovac 2012 czyli nigdy nie mów nigdy

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 07.10.2012 20:59

Super :) Normalnie czuć jak było gorąco oglądając te zdjęcia. A Split też jest na mojej liście :)
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 07.10.2012 21:53

Miecia napisał(a):właśnie tutaj trafiłam......obiecuję się poprawić :oops: :wink:

Witaj Mieciu, miło Cię znowu widzieć :)
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 07.10.2012 22:00

grajka napisał(a):Super :) Normalnie czuć jak było gorąco oglądając te zdjęcia. A Split też jest na mojej liście :)

Dzięki. Może ja jakiś dziwak jestem ale uwielbiam upały :mrgreen: :hut:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.10.2012 06:51

Hmmm .........nie doszliście do Biskupa by potrzeć palucha...... :oczko_usmiech:

.,,.ale nic to , ja na wieży nie byłem.
Nie które zdjęcia to jakby moje , miło się tak ogląda ........... :)
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 08.10.2012 07:17

maniust napisał(a):Hmmm .........nie doszliście do Biskupa by potrzeć palucha...... :oczko_usmiech:

Teraz dopiero sobie o tym przypomniałem! Tyle się na forum naczytałem o słynnym paluchu i kompletnie zapomniałem go odszukać. I to jest powód, żeby wrócić do Splitu :)
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 08.10.2012 07:52

alladyndelscorcho napisał(a): I to jest powód, żeby wrócić do Splitu :)

Każdy powód jest dobry ... :lol:
Quecal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Quecal » 08.10.2012 08:36

alladyndelscorcho napisał(a):
maniust napisał(a):Hmmm .........nie doszliście do Biskupa by potrzeć palucha...... :oczko_usmiech:

Teraz dopiero sobie o tym przypomniałem! Tyle się na forum naczytałem o słynnym paluchu i kompletnie zapomniałem go odszukać.

...a ja tu pocichu wszystko notuje aby niczego nie przegapić :hut:

Śniadanie w Splicie, obiad w Trogirze, kolacja w Primosten

...BARDZO ciekawy pomysł - pozwolisz, że na przyszły rok się "pomówię" choć w innym regionie :idea:
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 08.10.2012 08:57

Potter napisał(a):...a ja tu pocichu wszystko notuje aby niczego nie przegapić :hut:

To podobnie jak ja :) stworzyłam taki własny przewodnik korzystając oczywiście z informacji z forum. Relacje to mój ulubiony dział. Jednak chyba wybierzemy Tucepi jako miejsce wypadowe.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.10.2012 09:33

grajka napisał(a):To podobnie jak ja :) stworzyłam taki własny przewodnik korzystając oczywiście z informacji z forum. Relacje to mój ulubiony dział. Jednak chyba wybierzemy Tucepi jako miejsce wypadowe.

Tucepi na wypady jest rewelacyjne!
Zresztą jak już gdzieś pisałem TUCEPI jest THE BEST !!!!!!! :D
O Tucepi min. tu jest.......
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 08.10.2012 09:35

Dzisiaj po raz pierwszy zaglądnęłam do tej relacji i muszę przyznać że przeczytałam z dużym zainteresowaniem.

Ilość fotek imponująca , a opis KRKA.....chyba pominę pisząc własną relację , bo moje odczucia już zostały przekazane.
Tak właśnie odebrałam to miejsce tego roku , chociaż 6 lat wcześniej bardzo mi się tam podobało.

A zwiedzanie z dzieckiem i z wózkiem ?
Sama pewnie bym się nie wybrała , ale jeśli ktoś chce próbować , to jego decyzja.
W każdym razie wakacje z dziećmi , w moim odczuciu , są fantastyczne , i mimo zmęczenia ( bo takie jest na pewno ),warto zabierać ze sobą maluchy i pokazywać im świat.
A ile zapamiętają ? Czy to ważne ?
Ważna jest chwila...kiedy się śmieją , ze smakiem jedzą lody czy okazują zdziwienie. Sama wiem ile trudu kosztuje choćby zapakowanie maneli na plażę , gdy ma się dwoje dzieci , ale gdy już widzę jak z radością pluskają sie w wodzie , to myślę sobie "chwilo trwaj ...".

Pozdrawiam autora i czekam na dalszy ciąg. :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.10.2012 09:37

.....aha ja też czekam...... :D
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 08.10.2012 10:28

Maniust - wiem, czytałam Twoją relację :) I nie ukrywam, że m.in. właśnie to mnie zainspirowało :)
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 08.10.2012 11:05

Więc i ja mam powód, żeby wrócić- co zrobię w 2013. Byłam w Splicie i ani Palucha i ani wieży nie zwiedziłam:( WSTYD :)A to wszystko dlatego,że Mądrala ze mnie i forum poznałam PO powrocie z CRO :)

Poza tym świetnie spisana i sfotografowana relacja. Bardzo przyjemnie się ją czyta, ogląda, zwłaszcza, gdy pogoda za oknem nie rozpieszcza, a termometry pokazują kreskę po 10.
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 08.10.2012 12:50

Quecal napisał(a):
Śniadanie w Splicie, obiad w Trogirze, kolacja w Primosten

...BARDZO ciekawy pomysł - pozwolisz, że na przyszły rok się "pomówię" choć w innym regionie :idea:

Prosz bardzo :hut:

maniust napisał(a):
grajka napisał(a):To podobnie jak ja :) stworzyłam taki własny przewodnik korzystając oczywiście z informacji z forum. Relacje to mój ulubiony dział. Jednak chyba wybierzemy Tucepi jako miejsce wypadowe.

Tucepi na wypady jest rewelacyjne!
Zresztą jak już gdzieś pisałem TUCEPI jest THE BEST !!!!!!! :D
O Tucepi min. tu jest.......

Rzuciłem okiem na strone tucepi.hr, plaża wygląda świetnie, musze więcej poczytać.

Iwona75 napisał(a):Dzisiaj po raz pierwszy zaglądnęłam do tej relacji i muszę przyznać że przeczytałam z dużym zainteresowaniem.

Ilość fotek imponująca , a opis KRKA.....chyba pominę pisząc własną relację , bo moje odczucia już zostały przekazane.
Tak właśnie odebrałam to miejsce tego roku , chociaż 6 lat wcześniej bardzo mi się tam podobało.

A zwiedzanie z dzieckiem i z wózkiem ?
Sama pewnie bym się nie wybrała , ale jeśli ktoś chce próbować , to jego decyzja.
W każdym razie wakacje z dziećmi , w moim odczuciu , są fantastyczne , i mimo zmęczenia ( bo takie jest na pewno ),warto zabierać ze sobą maluchy i pokazywać im świat.
A ile zapamiętają ? Czy to ważne ?
Ważna jest chwila...kiedy się śmieją , ze smakiem jedzą lody czy okazują zdziwienie. Sama wiem ile trudu kosztuje choćby zapakowanie maneli na plażę , gdy ma się dwoje dzieci , ale gdy już widzę jak z radością pluskają sie w wodzie , to myślę sobie "chwilo trwaj ...".

Pozdrawiam autora i czekam na dalszy ciąg. :lol:

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. To bardzo budujące. Nie rezygnuj z opisu czegokolwiek. Wszystko już gdzieś zostało opisane ale to nie powód, żeby nie wspomnieć o tym we własnej relacji. Więcej wiary w siebie :) Zgadzam się, że warto zabierać maluchy ze sobą. Chyba już sie starzeję i robie się wygodnicki dlatego marzy mi się, że dzieci zajmują się sobą a ja mam święty spokój na leżaczku. Biję się w pierś :) Co do pakowania maneli na plażę to mam na to swój patent i skoro już wywołałaś temat to napiszę o tym dziś wieczorem ;)

kemilia napisał(a):
Więc i ja mam powód, żeby wrócić- co zrobię w 2013. Byłam w Splicie i ani Palucha i ani wieży nie zwiedziłam:( WSTYD :)A to wszystko dlatego,że Mądrala ze mnie i forum poznałam PO powrocie z CRO :)

Poza tym świetnie spisana i sfotografowana relacja. Bardzo przyjemnie się ją czyta, ogląda, zwłaszcza, gdy pogoda za oknem nie rozpieszcza, a termometry pokazują kreskę po 10.

Dziękuję bardzo i zapraszam na kolejne części już dziś wieczorem :papa:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.10.2012 15:22

Coś pokręciłeś z tym cytowaniem , zacytowaleś wszystkich naraz i sam siebie tyż. :oczko_usmiech:
alladyndelscorcho napisał(a):Rzuciłem okiem na strone tucepi.hr, plaża wygląda świetnie, musze więcej poczytać.

Może się narażę tym co byli w Vodicach , ale .......
Jako że byłem w Vodicach i w Tucepi , to skalę porównawczą mam.
Plaża w Tucepi jest piękniejsza niż w Vodicach i nie tak tłoczna , kolory Jadranu też ....bajeczne......przy czym widok na Biokovo , cóś pięknego.
Nie mniej jednak w Vodicach większy raj dla dzieci , odnośnie taplanka przy brzegu....od brzegu długo i dużo bardziej płytko.

Ehhhhhhhhhm.......mnie ciągnie do Tucepi jak cholera....... :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pirovac 2012 czyli nigdy nie mów nigdy - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone