grzesiek1 napisał(a):A może jesteś w posiadaniu jakiś 2 konkretnych namiarów bo powiem szczerze że szukam coś w granicach 50E.
grzesiek1 napisał(a):A może jesteś w posiadaniu jakiś 2 konkretnych namiarów bo powiem szczerze że szukam coś w granicach 50E
Janusz Bajcer napisał(a):Proszę usunąć z postów linki z namiarami, gdyż jest to zabroniona reklama
jacekww napisał(a):grzesiek1 napisał(a):A może jesteś w posiadaniu jakiś 2 konkretnych namiarów bo powiem szczerze że szukam coś w granicach 50E.
Kazano usunąć linka więc to czynię.
Jeśli jesteś zainteresowany podaj emeila, prześlę namiar na miejsce w którym byŁem.
Odpowiednia jakość za niewygórowaną cenę - niestety w tej cenie bez widoku na Jadran.
grzesiek1 napisał(a):Sorki klikłem za szybko. A wracając do tematu wiadomo że przeżroczystość wody miedzy wyspami a Pirovac się różni a jak sie ma Pirovac do Makarskiej oczywiście pytam jak ktoś był tu i tam.
grzesiek1 napisał(a):Może faktycznie trochę zamieszałem Chodzi mi oczywiście o samą czystość wody w Pirovac i Makarskiej Czy między tymi miejscowościami jest pod tym względem duża różnica.
renik33 napisał(a):jacekww - ja też poproszę o namiary na apartamenty w Pirovac.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuje i pozdrawiam.
renik33 napisał(a):Tomku, już się poprawiam
Piękna relacja, przyznam że przyczyniła się do szybszego dokonania wyboru miejscowości na ten rok.
Już się nie mogę doczekać kiedy to wszystko zobaczę swoimi oczami Oczywiście muszę odwiedzić polecaną konobe MOISTER, zachwyciła mnie też twoja relacja z wycieczki do PN Kornati, dopisałam go do spisu miejsc które muszę koniecznie zobaczyć.
Kwatery już zarezerwowane.
Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży