Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pirackie cd

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak
Pirackie cd

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 18.06.2006 15:00

Mam całą kupę pirackich płyt cd do słuchania w samochodzie. Wszystko przktycznie mp3 sciągane z kompa.Czy to może byc problem na granicach? A dokładniej czy celnicy mogą sie czepiać, że to piraty?
Puszcza41
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puszcza41 » 18.06.2006 19:38

A skąd mają wiedzieć że to pirackie? Zgodnie z prawem autorskim każdy ma prawo kopiować na własny użytek utwory które legalnie nabył. A przecież na płycie nie widać czy jest to kopia z własnej, oryginalnej płyty czy też utwór "zassany" z internetu. Moim zdaniem nie będzie żadnych problemów :wink:
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 19.06.2006 11:30

Adam,K napisał(a):Mam całą kupę pirackich płyt cd do słuchania w samochodzie. Wszystko przktycznie mp3 sciągane z kompa.Czy to może byc problem na granicach? A dokładniej czy celnicy mogą sie czepiać, że to piraty?

To ze sa pirackie ,wiesz tylko ty. Jak wiadomo ,sa portale i serwisy gdzie za np.20centow mozna sciagnac plik mp3 legalnie.
Jesli wieziesz ich tyle,ze moze to wygladac na cel handlowy , no to jest to zastanawiajace,jesli nie- to zastanawiajace to-to nie jest :-)

na marginesie-co masz fajnego? :-)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 19.06.2006 12:29

Różne różności.Mam wymieniać?? :lol:
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 19.06.2006 18:33

:D Nieeee,nie musisz...
..znajomi i tak smieja sie ze mnie i pukaja w czolo,ze slucham czegos podobnego...:-)
..zakladam,ze nie masz ...:-)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 19.06.2006 19:51

blacha napisał(a):..znajomi i tak smieja sie ze mnie i pukaja w czolo,ze slucham czegos podobnego...:-)

Nooo! Opowiadaj, opowiadaj - chętnie popukamy... eeeeee... posłuchamy! :wink:

PozdraV
J.
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 19.06.2006 19:56

Jacunio napisał(a):
blacha napisał(a):..znajomi i tak smieja sie ze mnie i pukaja w czolo,ze slucham czegos podobnego...:-)

Nooo! Opowiadaj, opowiadaj - chętnie popukamy... eeeeee... posłuchamy! :wink:

PozdraV
J.

Jacunio!
Jakbys byl w poblizu Skampararas , Ska-P ,Skalpel ,Rockabillys Cowboys....wal ciemno jak w dym! :-) Suuuper klimaty skaskaskaska :D
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 19.06.2006 20:03

O psiakostka! Faktycznie ekstrema - bo ja to wiesz... Shakira i Pet Shop Boys... :wink:
No, czasami otrę się o np Vangelisa, ale tu już zahaczam o radykalizm... 8)

PozdraV
J.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 19.06.2006 22:18

Vangelis tak, Pet Shop Boys tak, Shakira nie,nie oj nie. :twisted:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone