a bylo juz gdzies tlumaczenie Lipe Cvatu Bijelo Dugme???
a zna ktos piosenke "my homeland" CRO Band Aid? piekna piosenka, choc podobno jest tez wersja chorwacka z nieco innym tekstem, ktos cos wie o tym???
RobCRO napisał(a):a bylo juz gdzies tlumaczenie Lipe Cvatu Bijelo Dugme???
RobCRO napisał(a):a zna ktos piosenke "my homeland" CRO Band Aid? piekna piosenka, choc podobno jest tez wersja chorwacka z nieco innym tekstem, ktos cos wie o tym???
rich72 napisał(a):Dru - wiedziałem że na Ciebie można liczyć A tak na marginesie to są braki w oryginalnym tekście tej piosenki który przekopiowałem z Chorwackiego forum. Jak znajdę całość to przyjdzie Ci uzupełnić
drusilla napisał(a):Gdy nad Gackom świt wstanie < no może to niedosłownie ale chyba o to chodzi >
będzie za poźno na jęki ...
Ten ostatni kawałek ma pewnie jakis głębszy wyddźwięk - nemam pojma o co chodzi z tym Gackom Jeśli ktoś wie bardzo proszę o wyjaśnienie !
pozdrav
drusilla napisał(a):rich72 napisał(a):Dru - wiedziałem że na Ciebie można liczyć A tak na marginesie to są braki w oryginalnym tekście tej piosenki który przekopiowałem z Chorwackiego forum. Jak znajdę całość to przyjdzie Ci uzupełnić
Oooo Ja miałam wcześniej skopiowany tekst - nawet nie pamiętam skąd Wydawało mi się że jest ok Ale dokladnie słuchałam
Będziem uzupełniać
rich72 napisał(a):Brakuje dosłownie paru słówek a potem jest powtórka także jest prawie oki przesłuchaj - może uda Ci się uzupełnić te parę brakujących - taki Quiz
drusilla napisał(a):rich72 napisał(a):Brakuje dosłownie paru słówek a potem jest powtórka także jest prawie oki przesłuchaj - może uda Ci się uzupełnić te parę brakujących - taki Quiz
uzupełniłam - zastrzel mnie a więcej już tam nie usłyszę - no może z jeszcze jedną "lipą Kaję"