napisał(a) dominika » 16.01.2003 12:28
Povodom incidenta koji se dogodio na mom zadnjem nastupu (doček Nove godine u Stuttgartu) osjećam potrebu da svojoj publici kažem svoju, zapravo istinitu, verziju događaja jer sam u javnim medijima ili spriječen da to napravim ili krivo interpretiran. U incidentu koji se dogodio između novinara i redara niti sam sudjelovao, niti sam za njega znao dok se zbivao, niti imam bilo kakve veze s tim događajem. Međutim, indikativno je da pojedine novine koriste ovaj incident da nastave hajku na mene, a da nitko ne želi čuti moje mišljenje, mišljenje organizatora i redara (inače njemačke zaštitarske tvrtke, a ne "Thompsonovih batinaša".
Što upućuje na logičan zaključak da se incident nije dogodio slučajno već nekima očito nije odgovarala činjenica da je cijela moja turneja po Hrvatskoj protekla bez i najmanjeg incidenta pa su se oni potrudili da incident izazovu a za njega optuže mene. Dovoljno je pročitati imena tih režimskih pasa čuvara i usporediti ih sa njihovim člancima od prije 6-7 mjeseci da bi se uočio kontinuitet komunističkog terora, bezočnih laži i izmišljotina. Jedan od tih u Slobodnoj Dalmaciji kaže da se incident napokon dogodio?
Dragi prijatelji, ove hijene, ovi režimski psi čuvari će i dalje lajati i gristi oko sebe sve što je hrvatsko, čestito i istinito, ali mene to neće spriječiti da i dalje uz Vašu podršku promičem vrijednosti koje su nama neupitne i svete.
BOG I HRVATI
M.P. THOMPSON
to jest caly tekst.
Z powodu incydenta ktory sie wydarzyl na ostatnim wystepie (Nowy Rok w Stuttgarcie), czuje potrzebe powiedzenia swoim fanom swoja werzije wydarzen, poniewaz niektore media albo mi nie dopuszczaja zebym to zrobil albo mnie zle interepretuja. W incydencie ktory sie wydarzyl miedzy ochroniarzami a dziennikarzami nie uczestniczylem, nie wiedzialem o nim i nie mam z tym zadnego zwiazku.
Niektore gazety wykorzystuja to zeby kontynuowaly nagonke na mnie, nie sluchajac wogole co ja o tym mysle, co mysla o tym organizatorzy i ochroniarze (tak wogole to niemiecki ochroniarze )
Logiczny wniosek jest ze cayl incydent nie wydarzyl sie przypadkowo, poniewaz niektorym sie nie podobalo ze moja trasa koncertowa w Chorwacji przebiegla bez najmniejszego incydentu, to postarali sie o wywolanie go i obwinia mnie za niego. Wystarczy przeczytac imona tych psow i porownac ich z artykulami ktore napisali przed 6,7 miesiacami zeby zauwazyc ciag dalszy komunistycznego terroru, klamstw i wymyslow. Jeden z nich mowi ze incydent sie wreszcie wydarzyl.
Kochani przyjaciele te hieny, te rezymske psy beda dalej szczekac i grysc wokol siebie to co jest chorwackie, czesto i prawdziwe. Ale mi to nie przeszkodzi zebym dalej z wasza podpora glosil wartosci ktore sa dla nas swiete.
BOG I CHORWACI.
JA BYM SIE NIE WYPOWIADALA NA TEN TEMAT. ocencie to sami