Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piosenki, jakich szukamy

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torcida1
Croentuzjasta
Piosenki, jakich szukamy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.01.2008 17:15

Macie może tą piosenkę??? Szukałem jej już chyba wszędzie i znaleźć jak do tej pory nie mogę:P Proszę o pomoc:P adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrav!
Ostatnio edytowano 12.01.2008 18:33 przez Torcida1, łącznie edytowano 1 raz
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 10.01.2008 20:44

Sandi Cenov - Tamnica - poszło na maila .
Pozdrawiam - Ewa
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 10.01.2008 21:57

Wielkie dzięki. Pozdrav:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.01.2008 22:54

ewa-irena napisał(a):Sandi Cenov - Tamnica - poszło na maila .
Pozdrawiam - Ewa

Koleżanko dwojga imion - to i ja nieśmiało poproszę o "Tamnicę"
Wpadły mi "w ucho" piosenki Sandiego :lol:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 11.01.2008 07:27

Witam , prześlę chętnie , lubię Sandiego , może nie wszystkie piosenki , ale słucham go chętnie . Prześlę wieczorkiem ( teraz praca ) - dla przyjaciela mojego przyjaciela ( to ci dopiero będzie zagadka !) .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.01.2008 08:13

ewa-irena napisał(a):Witam , prześlę chętnie , lubię Sandiego , może nie wszystkie piosenki , ale słucham go chętnie . Prześlę wieczorkiem ( teraz praca ) - dla przyjaciela mojego przyjaciela ( to ci dopiero będzie zagadka !) .

Z góry dziękuję :lol:

Każdy wykonawca ma lepsze i gorsze piosenki, jedne wpadają w ucho, inne nie.

Jak dla mnie ta zagadka :lol: to nie zagadka :wink:

Adam i Ewa

Pozdrawiam :papa:
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 11.01.2008 08:19

Ojej , ale szybko zostałam rozszyfrowana , nic chyba się nie da ukryć wśród braci cromaniackiej . Wysłałam maila
Pozdrawiam - Ewa
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 12.01.2008 18:34

Ma ktoś może piosenkę Siniša Vuco ''Ne mogu ti to oprostiti'' oraz Mate Bulic - Nije casa kriva sto je casa??? Jeśli tak, to bardzo prosiłbym o wysłąnie jej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrav;)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 12.01.2008 20:46

Torcida1 napisał(a):Ma ktoś może piosenkę Siniša Vuco ''Ne mogu ti to oprostiti'' oraz Mate Bulic - Nije casa kriva sto je casa??? Jeśli tak, to bardzo prosiłbym o wysłąnie jej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrav;)

Polecam pobrać sobie BearShare i ściągać do woli Pozdrav :papa: :D

http://www.softmania.pl/program-179-bearshare.html#m
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.01.2008 21:16

Ja jeszcze polecam rejestrację na chorwackich portalach i forach - tam znajdziesz praktycznie wszystkie :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 12.01.2008 22:25

drusilla napisał(a):Ja jeszcze polecam rejestrację na chorwackich portalach i forach - tam znajdziesz praktycznie wszystkie :D

:D :D :D :D :papa: Pozdrav:)
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 12.01.2008 23:06

Znacie adresy jakichś dobrych for tego typu??? Jestem zarejestrowany na croworld.ca, ale tam już się ściągać nie da:(
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.01.2008 09:12

Torcida1 napisał(a):Znacie adresy jakichś dobrych for tego typu??? Jestem zarejestrowany na croworld.ca, ale tam już się ściągać nie da:(

Oczywiście że się da 8O Temat już poruszany nie raz ale :wink: ...poza croworldem masz jeszcze świetną stronkę Yucafe network - nie wymaga nawet rejestracji, masz stronę i forum Mjuza net - w chwili obecnej trwają przenosiny na nowy serwer więc chwilowo nieczynna,masz świetne muzyczne forum Club DJ Team, masz stronę Hrvatska dk, Hrvati de, forum na stronie Sarajevo x-com, Top production i wiele wiele innych :devil: Chociaż na tych co podałam znajdziesz praktycznie wszystko :mrgreen:
Uživaj :devil: :papa:
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 13.01.2008 12:03

Forum hrvatska.dk wydaje się być fajne. Zarejestrowałem się, ale by ściągnąć plik potrzeba jakiegoś hasła. Nie wime o co chodzi, niigdzie nie jest napisane nic o żadnym haśle.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 13.01.2008 13:17

Torcida1 napisał(a):Forum hrvatska.dk wydaje się być fajne. Zarejestrowałem się, ale by ściągnąć plik potrzeba jakiegoś hasła. Nie wime o co chodzi, niigdzie nie jest napisane nic o żadnym haśle.

zapewniam cię że BEarsharem będzie łatwiej .. 1) instalujesz , 2) Ustawiasz żeby szukało tylko mp3 . 3) W Szukaj wpisujesz nazwe Piosenki lub Piosenkarza np "Goran Karan - Ostani 4) ściagasz:)

juz ponad 3000 mp3 (cro) tak ściągnełem :]

Pozdrav :D
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne