napisał(a) aio » 28.06.2012 17:24
W czasie pobytu w Pakostane byłam kilka razy na plaży w Pine Beach. Nie pamiętam dokładni, ale całodniowe wejście kosztuje chyba 20 albo 30 kun od odoby dorosłej, moje dzieci wchodziły za darmo. W tej cenie można skorzystać z leżaków. Z tego co czytam nie zdecydowałaś się na zamieszkanie w chatkach, ale możesz się któregoś dnia tam przejść i zobaczyć wszystko z bliska
zwłaszcza, że z kempingu Kozarica będziesz miała kilka kroków.
Dobrz, że poszlismy do Pine beach juz pod koniec naszego pobytu w Chorwacji, bo po wizycie tam nie chciało mi się już leżeć na publicznej plaży. Nie pomyslcie o mnie źle, ale tam po prostu było mi wygodzniej, a przede wszystkim było dużo mniej osób niż na miejskiej plaży.
Piasek delikatny jak mąka, bardzo długa płycizna, mozna się rozłożyć z leżaczkiem w cieniu lub słońcu - co kto lubi
. Bar na plaży: kawa, piwko, coś do zjedzenia - wszystko na miejscu. I przede wszystkim dużo wolnego miejsca wokół mnie na plaży.
Gośćmi w przeważającej części są zorganizowane grupy niemieckiej młodzieży.
Jedynym minusem było to, że jak leżałam sobie na leżaczku lub chodziłam po piasku delikatnym jak mąka, to nie czułam się jak w Chorwacji
a przecież właśnie w Chorwacji chciałam być