Zuzior napisał(a):Powracam do pytania- jeżeli nie "chorwackie Malediwy" to gdzie jest fantastycznie? Makarska? Korcula? Rab?
Jak na pierwszy raz - WSZĘDZIE
Zuzior napisał(a):Powracam do pytania- jeżeli nie "chorwackie Malediwy" to gdzie jest fantastycznie? Makarska? Korcula? Rab?
Janusz Bajcer napisał(a):Zuzior napisał(a):Powracam do pytania- jeżeli nie "chorwackie Malediwy" to gdzie jest fantastycznie? Makarska? Korcula? Rab?
Jak na pierwszy raz - WSZĘDZIE
Janusz Bajcer napisał(a):Istria też warta grzechu
Zuzior napisał(a):Preferencje?
Proszę bardzo: piękne kolorki i widoki , atrakcje dla małych szatanów, fajny port by móc skoczyć na piwko,plaża z cieniem- bo ja z tych małoopalajacych się (prawdziwa blada twarz), warunki pobytu do negocjacji...
Janusz Bajcer napisał(a):Zuzior napisał(a):Preferencje?
Proszę bardzo: piękne kolorki i widoki , atrakcje dla małych szatanów, fajny port by móc skoczyć na piwko,plaża z cieniem- bo ja z tych małoopalajacych się (prawdziwa blada twarz), warunki pobytu do negocjacji...
Poczytaj kilka relacji - i wybierz miejsce
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=25746
Zuzior napisał(a):Poszukuję kempingu z atrakcjami dla gadów- czyli moich dzieci. Zacienionego- dla mnie. Z dobrym jedzeniem, smakoszem morskich specjałów- dla mężusia. Najlepiej gdy był by to namiot, - którego nie mam- do wynajęcia, przyczepa bądź mobile home. Dobrze by nie zrujnowało mnie to kasowo- mam kupe kredytów do spłacenia