Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pilnie poszukuję osoby wyjeżdzającej do Chorwacji

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.07.2011 15:01

a jak nie to dzwoniłem do
P.T. Martin Sp. Jawna
64-920 Piła
(67) 215 62 20
jadą autokarem 22 lipca z polski (wiem, że późno) 23 są w Cro. Mogą wziąć paczkę (pewnie ją trzeba będzie dostarczyć do autokaru). usługa gratis.

albo transport z Poznania , firma FANKLUB, jadą do Cro w niedzielę 17stego. Mam nr tel do faceta z którym trzeba najpóźniej jutro się dogadać. Marcin-694 458187 i pewnie podwieźć tę część do Poznania .
Ostatnio edytowano 16.07.2011 21:59 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 15.07.2011 16:56

Adamsurf odpisałam Ci na meila!!!! Zadzwon.
Adamsurf
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adamsurf » 15.07.2011 18:42

Rozmawiałem z Panią Edytą , jest szansa że załatwimy
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 15.07.2011 19:18

Adamsurf napisał(a):Rozmawiałem z Panią Edytą , jest szansa że załatwimy

Oj tam od razu Pani:) rozmawiałes z moim ,,starym" czytaj mąż :D

Damy radę :D
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 16.07.2011 10:57

Paczuszka jest już u mnie w samochodzie :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 16.07.2011 20:20

edytasek napisał(a):Paczuszka jest już u mnie w samochodzie :D

Może nie w temacie , ale jak to miło polegać na Cromaniakach :D

Super !!!!!!!!

....obym nigdy nie musiał skorzystać z takowej pomocy ....., ale miło ! :)
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 17.07.2011 13:23

Niesamowite :) Swoją drogą też bym spróbował w ten sposób :) Jak to miło że kiedyś przez przypadek "wpadłem" na to forum :) nawet nie wiem jakim cudem. Pozdrawiam i cieszęsię że sprawa została załatwiona :)
Adamsurf
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adamsurf » 01.08.2011 20:58

Witam wszystkich a szczególnie tych, którzy podjęli mój temat i zaoferowali pomoc .Jestem już w domu i mogę na spokojnie wszystkim podziękować za niesamowite zaangażowanie. Prosząc o pomoc, nie spodziewałem się, że tak poważnie podejdziecie do sprawy. WIELKIE DZIĘKI
Dzięki EDYCIE ,od której odebrałem przesyłkę w Chorwacji mogłem spokojnie i bezpiecznie wrócić do domu. Powrót przez setki kilometrów był w strugach deszczu i bez sprawnych świateł było by naprawdę źle.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Cro.
Forum i Cromaniacy są cudowni. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2011 08:39

Kolego Adamsurf nikt tu nie jest bezinteresowny :)
Liczymy, że
1. wkleisz kilka zdjęć z wyjazdu. Nawet w Tym poście, powiedzmy tak, z 30 :) w tym dwa z autem: z zapalonymi światłami i ze zgaszonymi:)

2. Wpadniesz do Cro.baru i polejesz kolejkę jakiejś dobrej rakiji :)

3. napisz oczywiście ile Cię skasowali fachowcy za wymianę :roll:
pozdrav
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 02.08.2011 10:19

Hej, ja też już wróciłam!!! Cieszę się,że dotarliscie bezpiecznie i mam nadzieje,że pies nie zdechł po drodze :D Dziękujemy za prezent który został ,,skonsumowany: jeszcze tego samego dnia:))))
Pozdrawiam serdecznie!!!! :D
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi