Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PiŁka NoŻna!!!!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 02.06.2004 16:39

Anglia, Francja i inni tuzowie piłki nożnej zawsze mieli mocne ekipy......ale nie zawsze odnosili sukcesy.....jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za Chorwatów
Bruno
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 02.06.2004 17:21

Ja też oczywiście będę kibicowł Chorwcji/robię to od wielu lat/finał będę oglądał w Cro nad Jadranem myślę ,że z udziałem chorwatów :lol: :hut:

pzdr :papa: :papa:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 02.06.2004 17:53

Ja też finał będę oglądał już na miejscu (wyjazd 02.07) w Bułgarii, więc może on (jak dla mnie) wyglądać tak:

CHORWACJA - BUŁGARIA 4:2 :!: (po dogrywce)

Może być? :wink:
Rafi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi » 03.06.2004 16:34

wg mnie udzial Bułgarii w finale jest chyba niajmniej prawdopodobny, szczególnie po ostaniej porazce z czechami
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 03.06.2004 17:37

Właśnie, myślę ,że Czesi mogą trochę powojować, z Bułgarią wygrali bez większego wysiłku.
:arrow:
Ermeland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ermeland » 03.06.2004 18:47

Czechów będzie trudno zatrzymać :)
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 04.06.2004 06:40

[quote="Rafi
W kilku kwiestiach nie moge się zgodzić .

Chorwacka piłka klubowa stoi na dużo nizszym poziomie niż nasza liga kopaczy. Jedynie 8) Hajduk 8)Split (świeżo upieczony mistrz cro.) i Dinamo Zagrzeb wybijają się ponad przeciętność, pozostałe drużyny prezentują bardzo słaby poziom, wystarczy powiedzieć, że wysoko notowana Rijeka niedawno przegrała ze słabiutką Polonią Warszawa.

Najlepsi piłkarze, obecnie grający w reprezentacji Chorwacji, wcale nie siedzą na ławie, a grają w pierwszych składach - Dado Prso w Monaco Robert Kovac w Bayernie a Igor Tudor w Juve

Co zaś się tyczy szans na wyjście z grupy, wystarczy spojrzeć na przeciwników, sami tuzowie światowej piłki- Francja Anglia, ale i tak będe ściskał kciuki za rep. Chorwacji
pozdrawiam cro maniaków- kibiców piłki[/quote]
I ja również nie ze wszystkim mogę sę zgodzić.Tak się składa,że mam możliwośc na bieżąco oglądać ligę francuską i włoską.Prso tylko na początku sezonu był podstawowym zawodnikiem,a potem podobnie jak Tudor częściej wchodził na zmiany.Natomiast pierwsza część Twojego wywodu potwierdza tylko moje końcowe wnioski.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

PiŁka NoŻna!!!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone