Można przyjąć ze w jedną stronę czas to 1.30 min
piotrf napisał(a):"Uazy zawiozą Was wszędzie" - tak stwierdził i udowadnia za każdym razem nasz znajomy z Użhorodu
Pozdrawiam
Piotr
wajheczka napisał(a):Na połoninę Lisicz według navi są dwie drogi jedna dłuższa 16 km druga 12 km . Liczę ze pojedziemy krótszą. Nie stety jedziemy dłuższą nie wiem czemu , może ta krótsza jest nie przejezdna do aut. Faktem jest ze 16 km jechaliśmy 1.40 min non stop. Drogi można napisać ze nie ma . Podczas jazdy trzymałem się czego tylko można było żeby nie wypaść z auta bo tak tłukło a raczej trzepało w aucie jak na wibratorze. Nie zrobiłem ani jednego zdjęcia w czasie jazdy bo nie byłem wstanie utrzymać aparat w ręce. Żaden opis nie odda stanu tej drogi ale skoro jechaliśmy prawie 2 godziny to można sobie coś niecoś wyobrazić. W połowie drogi zatrzymujemy się na polanie przerwa na dyma. Dużo słyszałem o tych autach ze w terenie są najlepsze nie zniszczalne ale spoglądam pod maskę i pod auta na ramę i zawieszenie żeby zobaczyć jakim cudem to jeszcze jedzie, że nie rozleciało się nie przepołowiło się.