Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pierwszy wyjazd

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agakwiat
Plażowicz
pierwszy wyjazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) agakwiat » 08.08.2012 07:16

Witam
planujemy jechać na Chorwację po raz pierwszy z dwójka dzieci -8 lat i 3 lata .Pytanie moje gdzie najlepiej ?? myślałamo wyspie Krk albo Umag-proszę o podpowiedz gdzie lepiej ?dodam że chcemy jechac w ślepo dużo osób mówi ze znajdziemy apartament bez problemu ...mam bardzo dużo obaw ale tez bardzo dużo chęci ... prosze o jakies wskazówki--wyjazd planujemy .... jutro :roll: :roll: :roll: :roll: albo w piątek :roll: :roll: :roll: :roll:
christo1250
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) christo1250 » 08.08.2012 07:50

Gdzie najlepiej, tego nie wiem. Napisz coś więcej. Chcesz na początek pojechać gdzieś bliżej czy dalej? Wolisz odludne miejsca gdzieś na uboczu czy bardziej popularne? Wyspa czy ląd?
Ja polecam półwysep Peljesac. W połowie drogi między Splitem i Dubrownikiem, a więc niezła baza wypadowa na ewentualne wycieczki (do tego Ston, Mostar - polecam). Jadąc w ciemno, na pewno coś się znajdzie.
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 08.08.2012 07:52

Może Ciovo lub Trogir ? ale to już ok 1300 km jeśli jedziecie ze śląska
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.08.2012 07:55

Dzień dobry.

Do Chorwacji.

Poczytaj tu:
Istria
Zatoka Kvarnenska
Wyjazd w ciemno

Pozdrav
agakwiat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agakwiat » 08.08.2012 09:04

Dziekuje za tak szybkie odpowiedzi :)
Jedziemy ze Śląska chciałabym gdzieś bliżej ze względu na moja 3 latkę ,która po 5 minutach jazdy w dzien wariuje.
Bedziemy jechac na noc -tak żeby rano być na miejscu .Miejsce--- wiecie co bez róznicy nam to, duzo nie potrzebujemy byle było kilka sklepów i dla dzieci dobrze .Wiem że z tym ciężko ale zależy nam na plaży jak najmniej kamienistej .... siedzi mi w głowie cały czas wyspa Krk ale gdyby ktoś mnie pokierował na jakąś fajną miejscowość w miarę blisko to będę wdzięczna
agakwiat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agakwiat » 08.08.2012 09:18

miejscowość Crikvenica --- co myślicie ?? blisko jest :) tylko znajde tam cos w ślepo ??

Powrót do Chorwackie ABC

pierwszy wyjazd
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone