Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pierwszy wyjazd-pytania uzupełniające

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.01.2013 09:20

MilaM napisał(a):Mnie to plywanie kajakiem bardzo ciekawi-w Polsce po jeziorach uwielbiam plywac.ciekawe jak w Chorwacji-no bo to morze jednak i straszne fale moga być. Ale żeby tak zatoczki poodwiedzac....

Jak nie ma bory, Jadran przy brzegach spokojny :idea: :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.01.2013 09:22

MilaM napisał(a):Mnie to plywanie kajakiem bardzo ciekawi-w Polsce po jeziorach uwielbiam plywac.ciekawe jak w Chorwacji-no bo to morze jednak i straszne fale moga być. Ale żeby tak zatoczki poodwiedzac....

Zobacz relację Maslinki a Longtoma.

:papa:
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 25.01.2013 20:47

Moja kolejna wizyta w Chorwacji musi być z kajakiem. Po wielu relacjach z "kajakowych" wakacji na cro.pl wiem już, że to niesamowita przygoda i zupełnie nowe doświadczenie. I tak jak napisał Jacek S, świetne są relacje Maslinki i Longtoma, dzięki nim zaraziłem się kajakowymi wakacjami w Cro.
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 25.01.2013 22:04

Ze względu na płycizny przybrzeżne i liczne wyspy- w Chorwacji bardzo rzadko w lecie są konkretniejsze fale- co najwyżej w czasie załamania pogody (bora) czy burzy.

Posiadanie swego pływadełka w tak urozmaiconym brzegowo kraju to sposób na ciekawsze wakacje i odkrywanie nieznanego. :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 29.01.2013 16:52

Fatamorgana napisał(a):Nie wiem czy w CROATII jest coś takiego jak "plaża heavy metalowców" ale byłem 2 razy na czymś takim i... tam dopiero jest odlot !!! 8O :) :lol: :mrgreen:

Fata, a zdradzisz, gdzie można wpaść na taką plażę?:)
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

pierwszy wyjazd-pytania uzupełniające - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone