Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy Wyjazd - Pomocy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LECIN
Plażowicz
Pierwszy Wyjazd - Pomocy

Nieprzeczytany postnapisał(a) LECIN » 09.03.2007 14:02

WItam
planuję w tym roku wyjazd do chorwacji, ale im więcej czytam na forum tym mam większy szum informacyjny. :D POMOCY!!!
Wyjazd od 15.08.07 do 01.09.07, cztery osoby dorosłe, plus 2 dzieci (3 latki). Będę dozgonnie wdzięczny za sprawdzone namiary kwater, :D :!: :!: ( jeżeli będą zdjęcia także sie nie pogniewam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
będę czekał, pozdrawiam Marcin
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.03.2007 14:07

A dokad chcesz jechac konkretnie, jaki rejon?
LECIN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LECIN » 09.03.2007 14:23

nie wiem, wydaje się iż prawie każde miejsce jest przepiękne, :D , a im więcej czytam na forum, to mam coraz większy ............ :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 09.03.2007 14:29

Zacznij od tego wątku Leniuszku :)

forum/viewtopic.php?t=12997
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 09.03.2007 14:35

poczytaj na mojej stronie może coś wybierzesz
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
LECIN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LECIN » 09.03.2007 14:45

Plumek napisał(a):Zacznij od tego wątku Leniuszku :)

forum/viewtopic.php?t=12997

czytałem, czytałem , dziekuje
LECIN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LECIN » 09.03.2007 14:46

toudee napisał(a):poczytaj na mojej stronie może coś wybierzesz
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

juz zabieram sie do lektury, dziekuje
wojak999
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojak999 » 02.04.2007 18:46

Z uwagi na małe dzieci, szukaj plaży piaszczystaj lub żwirowej. W 2003r. moi znajomi ze Śląska byli z dwoma trzylatkami w m. Pakostane. Odwiedziłem ich tam i mogę polecić tę miejscowość. Z małymi dziećmi jest OK. Plaża żwirowa, łagodne zejście do wody. Nie mam tylko namiarów na żaden apartament, bo Ci znajomi pojechali wtedy w ciemno i Sobie znależli.
LECIN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LECIN » 03.04.2007 06:42

My chyba postąpimy tak samo :)
pojedziemy w ciemno, choc to II połowa sierpnia, trzymam kciuki i wierzę, że będzie SUPER
:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pierwszy Wyjazd - Pomocy
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone