Witam wszystkich Forumowiczów !
Byłem w zeszłym roku pierwszy raz w Chorwacji, wynajmowaliśmy domek na wyspie Brac. W tym roku postanowiliśmy, że musimy do Chorwacji wrócić ! Rozważamy bardziej ekonomiczne rozwiązanie i wpadliśmy na pomysł, że pojedziemy do Chorwacji pod namiot. Przejrzałem już kilka tematów na temat kempingów, skorzystałem z podanych wyszukiwarek kempingów, jednak stwierdzam, że najlepsza będzie bezpośrednia polecenie jakiegoś kempingu. Do Chorwacji będziemy jechać autokarem, więc jazda w ciemno i szukanie jakiegoś miejsca raczej odpada. Wolelibyśmy mieć coś już wcześniej namierzonego. Myślimy o kempingach położonych jak najbliżej przystanków autokaru - Biograd, Prirovac, Vodice, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Marina, Seget, Torgir. Jeśli chodzi o wymagania, to tak jak wspomniałem bliska lokalizacja do przystanków autokaru, nie mogą być zbyt oddalone, bo ciężko będzie się nam przemieszczać. Chcielibyśmy odwiedzić jakiś rejon z ładnymi plażami i czystą wodą. Jeśli chodzi o sam kemping to najważniejsze dla nas byłyby dobrej jakości sanitariaty i dostęp do prądu, ewentualnie możliwość wykupienia dostępu do lodówki. Najważniejszy aspekt to chyba standardowo cena... Tak jak napisałem na wstępie BAAAAARDZO chcemy ponownie odwiedzić Chorwację, jednak w tym roku potrzebujemy czegoś za niską cenę...
Z góry dziękuję za odpowiedzi !