Witam wszystkich forumowiczów.
Od 2 tygodni regularnie przegladam forum i im dłużej tu jestem tym większe mam dykematy a propo wyjazdu. Jedziemy 27.07.2014 na dwa auta(dwie rodziny 2+2 i 2+1). Wstępnie mamy zamysł zatrzymać się w Rogoźnicy ale generalnie nie jest to warunek. Moja prośba do was jest taka, byście podpowiedzieli czy nasz wybór jest słuszny. Przede wszystkim należy zaznaczyć fakt, że jedziemy w ciemno i tu są moje największe obawy. Czy na przełomie lipca i sierpnia da rade znaleźć apartament za rozsądną cene? Nie mamy wygórowanych wymagań. Byle byśmy się pomiescili, koniecznie balkon lub taras i nie musi byc tuż przy plaży. Myślę że 300/400m to nie problem. Byle by w miejscowości (czytaj Rogoźnica) dało się swobodnie jeździć wózkiem. Chodziło nam też o w miare łagodne zejscie do wody z racji dzieci. Nie mamy też problemu z tym żeb. tego noclegu poszukać na miejscu nawet kilka godzin. Reasumujac, czy wwybór miejscowości jest w miare trafny? Czy myślicie że znajdzie się nocleg? Jeśli ktoś z was jest teraz w okolicach Splitu lub w innej ciekawej miejscowości a wie ze sa wolne terminy 27.07.2014 - 7.08.2014 to będę wdzięczny za kontakt. Z góry dzięki za podpowiedzi.